Bananpandekager

Bananpandekager

Super lækre og nemme bananpandekager til både store og små.

Jeg har for tiden en datter der synes, at morgenmad er meget overvuderet. Det er næsten ligegyldigt hvad jeg tilbyder hende, så vil hun ikke have det. Hun har bare ikke den store appetit om morgenen.
Det hun kan få lov til at sidde med selv, det ryger dog lidt nemmere ned, så jeg besluttede mig for at lave nogle pandekager, som jeg tænker godt kan gå an, som morgenmad. Dem kan hun selv sidde med, bananen gør dem søde og lækre, og hun godkendte dem heldigvis også med det samme:)
Så har du også en lille spirrevip, der ikke har den store appetit om morgen, så var det måske et forsøg værd med de her bananpandekager;)

Pandekagerne kan også sagtens bruges til brunchbordet med skyr og frisk frugt.

Dej til ca. 12 små bananpandekager

  • 1 moden banan
  • 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1/2 dl hvedemel
  • 1 spk olie
  • 1 knsp salt
  • 2-3 svesker (kan sagtens undlades, men det er godt til at holde gang i maven hos de små)

Fremgangsmåde

  1. Bananen modes i en skål
  2. Bland æg, havregryn, mel, olie og salt i
  3. Røres sammen til en ensformet dej
  4. Skær sveskerne ud i tern og bland dem i dejen
  5. Steges på en pandes med lidt fedtstof
  6. Vend pandekagerne når der kommer små bobler på oversiden

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *