Bountykugler

Hjemmelavet bountykugler

Elsker du også kokos og chokolade, så skal du virkelig prøve de her bountykugler. De er vildt nemme og så smager de vanvittig godt. Perfekt til juleborderet med konfekt.

 

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 200-250 g kokosmel
  • 200 g chokolade. (jeg brugte en blanding af mørk og lys chokolade.) Brug det du bedst kan lide:)
  1. Bland kondenseret mælk og kokosmel i en skål
  2. Sæt det i køleskabet i en times tid
  3. Form kugler og sæt dem på køl igen
  4. Smelt chokoladen over vandbad og dyp kuglerne i chokoladen
  5. Lad chokoladen størkne helt inden du sætter tænderne i de lækre kugler
Kugler klar til at bliver overtrukket med chokolade
Kugler klar til at bliver overtrukket med chokolade

Bountykugler

Opbevares på køl

Hvis du er vild med de her bountykugler, så skal du altså også prøve de her mindst ligeså lækre dadelkugler. De er også helt perfekte til juleborderet, eller alle andre tidspunker for den sags skyld 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *