Hvem står bag bloggen Lykke-Lykke?

Første nat uden mor og far

Jeg hedder Lykke, 30 år og står bag bloggen Lykke-Lykke. Jeg er uddannet fysioterapeut sommeren 2013, jeg bor på landet med min mand Emil sammen med vores to døtre Caroline og Mathilde.

Hvad kan du læse om på min blog?

Temaet på min blog er DIY. Jeg vil løbende lægge billeder samt vejledninger ind af de forskellige ting jeg syr til børneværelset og andre kreative ting jeg laver til fx højtider.

Sådan startede bloggen

Under min graviditet blev jeg sygemeldt pga plukveer. Jeg kunne ikke lave ret meget, men sidde stille og lave ingenting er ikke lige mig. Så jeg blev nød til at finde på noget at lave.

For fire år siden fik jeg en symaskine i fødselsdagsgave, som jeg desværre ikke rigtig kom i gang med at bruge pga manglende tid. Men efter jeg blev sygemeldt under min graviditet, havde jeg jo masser af tid til stille og roligt at komme igang med at sy. Så det gjorde jeg. Nu er jeg blevet fuldstændig bidt af at sidde ved symaskinen og sy alle mulige forskellige ting til børn og børneværelset. Jeg startede med at lave en side på Facebook, som hurtigt blev populær og jeg fik derfor lyst til at lave en blog hvor jeg skriver om de forskellige ting jeg får syet og og håber på at jeg kan inspirere andre til at lave hjemmelavet kreative ting.

Mit formål med bloggen er, at du har et sted hvor du kan lade dig inspirere og måske du får lyst til at kaste dig ud i nogen af de kreative ting jeg laver.

Jeg elsker kommentarer og feedback, så hold endelig ikke igen! 🙂

Tak for du læser med!
Jeg kan kontaktes på mail ll@lykke-lykke.dk

Kærlig hilsen

Lykke Lykke