Pizzamuffin til madpakken

Pizzamuffin til madpakken

Lækre pizzamuffin til madpakken

Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud at min datters madpakke og for mig er en hyggelig madpakke, en madpakke der indeholder flere forskellige ting. Altså ikke bare rugbrødsmadder og lidt frugt. Der skal være lidt af det hele. Der skal fx. både være noget sødt, salt, blødt og knasende, og så selvfølgelig en masse farver. Det er en hyggelig madpakke for mig:) Hvad er egentlig en hyggelig og god madpakke for dig?

Min datter har formiddags- og eftermiddagsmad med i børnehave og så får de serveret rugbrød hver dag til frokost. Derfor prøver jeg at undgå for meget rugbrød i madpakken, men det hænder da, at hun får rugbrød med i sin madkasse alligevel. Det er ikke fordi min datter ikke kan lide rugbrød, tværtimod, men jeg ved bare selv, hvor kedeligt rugbrød kan blive hvis jeg skal spise det både formiddag, middag og eftermiddag hver eneste dag. Så ville der tilsidst ikke ryge meget ned.

Istedet for rugbrød får hun fx, knækbrød med smør, pølsehorn, pizzasnurre, bananpandekager, frikadeller, fiskedeller, pølser, skorper, wrap, pita, sandwich, pasta, pirogger, boller, veggiedeller  osv osv.

Og her får I opskriften på pizzamuffin, som altså også fungere vildt godt som en nem aftensmad til ungerne. 

Pizzamuffin til madpakken

Det skal du bruge til ca 11-12 pizzamuffin:

 • 1 pakke færdig tærtedej. Pizzadej fungere sikkert også.
 • 3 æg
 • 2 håndfulde revet ost
 • 3 spsk pizzatoppingsovs
 • 1 løg
 • 1 pak bacon 150g
 • Salt og peber

Sådan gør du:

 1. Hak løget fint
 2. Steg løg og bacon på en pande og lad det køle lidt af
 3. Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen
 4. Tilsæt revet ost, pizzatopping, løg og bacon og rør det hele sammen
 5. Tilsæt lidt salt og peber
 6. Fordel den færdige dej i en muffinform smurt med lidt fedtstof
 7. Fordel massen i de 12 forme og sæt dem i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 20 min

Pizzamuffin til madpakken

Pizzamuffin til madpakken

Pizzamuffin til madpakken

 

Pizzamuffin til madpakken

Pizzamuffin til madpakken

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *