Jeg er din Pompdelux konsulent Horsens og omegn

Pompdelux Horsens

Pompdelux Horsens – kvalitets børnetøj str. 80-164

Jeg hedder Lykke og jeg har været konsulent hos Pompdelux Horsens siden 2019. Jeg kører ud i hele midtjylland til værtinder og viser hele den nyeste kollektion frem. Jeg elsker at komme ud til mine værtinder og deres gæster og hjælpe med at finde den helt rigtige garderobe til børnene. Jeg har hele kollektionen med og hver style har jeg med i én størrelse og ungerne er mere end velkommen til at prøve tøjet. Jeg vil vise jer en masse inspireredne sammensætninger på tværs af styles. Det eneste du som værtinde skal stå for, er at samle alle dine veninder, sætte kaffe på kanden og evt servere en lille snack. 

Kollektionen er fyldt med lækre styles og der er alt fra økologisk undertøj, tyl kjoler og funktionelt overtøj i super lækkert design til både drenge og piger i str. 80-164.

Pompdelux Horsens
Pompdelux fleecedragter str. 80-104
Pompdelux Horsens
Pompdelux fleecetøj str. 110-164

Når du vælger Pompdelux kan du være helt tryk. Pompdelux bestræber sig nemlig på, at få så meget af tøjet mærket med certifikater som OEKO-TEX eller GOTS, og de vælger materialer som ECO-VERO og genbrugspolyester, når det er muligt. Der bliver lagt virkelig stor vægt på, at det er gode produkter der bliver produceret. OEKO-TEX-mærkningen er fx. din garanti for at tekstilerne i tøjet ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier. 

Har du fået lyst til at blive værtinde, så tøv ikke. Der er nemlig en masse gode fordele ved at holde et arrangement. 

Som værtinde får du:

  • 5% af arrangements omsætning i rabat på dit eget køb
  • 5% i rabat på alle dine vare
  • En eksklusiv værtindegave
  • En stor og lille pomp bag med i din ordre

Og dine gæster skal selvfølgelig ikke snydes for en masse fordele. Så dig og dine gæster for også:

  • Gratis fragt ved køb over 1400kr
  • Et gratis produkt ved køb over 1400kr. Produktets værdig stiger i takt med det beløb du handler for
  • 10% på basis og softwear ved køb af 4 stk.
  • Adgang til VIP udsalget
  • Gratis pompbag til alle gæster

Hop ind på www.pompdelux.dk og find dine favoritter allerede nu. 

Pompdelux Horsens
Pompdelux Horsens – Vesten er en jakke med aftagelige ærmer. Find den her 
Pompdelux Horsens
Pompdelux Horsens – Se jakke her

Har du ikke lyst til at holde et arrangement eller er du forhindret i at deltage i et arrangement, så fortvivl ej. Der er nemlig mange andre muligheder for, at få fingerne i de gode fordele og se de lækre styles. Du kan altid komme i mit showroom i Hovedgård – Engmarksvej 27, 8700 Horsens. Blot kontakt mig på mobil: 24662966, så finder vi en tid der passer dig. Tag en flok veninder med og jeg kan derved tilbyde dig alle værtindefordele i mit showroom. Der er også mulighed for at se hele kollektionen på et online arrangement og hvis du kommer langvejs fra, er du også meget velkommen til at skrive til mig, så skal jeg sende dig en kode, så du får adgang til alle fordelene. Jeg står altid klar til at hjælpe dig. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner 

Lykke – din Konsulent Pompdelux Horsens og omegn

Pompdelux Horsens
Pompdelux Horsens
Pompdelux Horsens
Pompdelux Horsens
Pompdelux Horsens
Pompdelux Horsens
Pompdelux Horsens
Pompdelux konsulent – Skriv til mig på 24662966, så skal jeg hjælpe dig til en masse inspiration og alle de gode fordele. 

2 tanker om “Jeg er din Pompdelux konsulent Horsens og omegn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *