Strikket bloomers

Bloomers

De fineste strikket bloomers

Er der noget mere lækkert end hjemmestrikket tøj? Vi elsker det i hvert fald helt vildt hjemme hos os og de her STORM bloomers med bobler er bestemt ikke en undtagelse. Det er min mor der har strikket dem allesammen, men derfor skal I bestemt ikke snydes for hvor opskriften kan findes. De nederste har hun strikket til mig/lillesøster og de to andre har hun strikket til mine to kusiner, som også lige har født:) Opskriften er super nem at følge og du kan finde den her

 

Strikket Bloomers

 

Bloomers

 

          

Bloomers

God fornøjelse 🙂

Har du forresten set det her vanvittige lækre babysvøbdet er jeg simpelhen bare dybt forelsket i. Det er noget af det smukkeste jeg længe har set.

// Lykke

10 tanker om “Strikket bloomers

  • Lykke-Lykke siger:

   Hej Ida.
   Jeg har linket til opskriften i teksten. 😉 Når du trykker på linket (her) oppe i teksten, kommer du ind på en instagramside, hvor du kan købe opskriften. Du skal bare sende dem en besked:) Håber det giver mening.
   Mvh Lykke

 1. LENE siger:

  HEJ JEG VIL GERNE KØBE OPSKRIFT PÅ BABYBLOOMERS, MEN NÅR JEG TRYKKER HER, KOMMER JEG IND TIL EN BLANK SIDE.MVH LENE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *