After eight kage med den lækreste creme

After eight kage

Super lækker after eight kage

Kan du lide after eight, så kan du med sikkerhed også lide denne her kage. En super lækker svampet chokoladekage med små smeltet chokoladestykker inden i og en lækker creme med after eight smag. Kagen fungere super godt som både muffins eller som en stor kage. Jeg lavede den til min fødselsdag som muffins og så har jeg ogå lavet den i springform til alle mine skønne kollegaer, hvor den virkelig faldt i god jord. 

After eight kage

Det skal du bruge:

  • 225 g blødt smør
  • 300 g sukker
  • 1 1/2 tsk vaniliesukker
  • 1 1/2 tsk pulverkaffe opløst i lidt kogene vand. Kun væske nok til at kaffen bliver opløst
  • 4 æg
  • 300 g hvedemel
  • 1 1/2 tsk  bagepulver
  • 4 1/2 spsk kakao
  • 1 1/2 dl letmælk
  • En håndfuld chokoladekanpper
  • Mynte essens

Myntecremem

  • 200g flødeost naturel
  • 125g helt blødt smør
  • 250g flormelis 
  • 1 tsk vaniliesukker
  • mynte essens 
  • grøn pastafarve

Pynt

  • After eight chokolader
  • Friske mynteblade

Sådan gør du:

  1. Smør, sukker, vaniliesukker og kaffe røres sammen
  2. Tilføj æggene et ad gangen og pisk godt efter hvert
  3. Bland mel, bagepulver og kakao i en skål.
  4. Sigt det skiftevis i med sammen med mælken
  5. Tilsæt chokoladeknapper
  6. Smages til med mynte essens
  7. Hæld dejen i en spring form eller muffinsforme
  8. Bages ved 175C i ca. 45 min. (Muffins skal dog kun have ca 15 min alt efter størrelse. Stik en kødnål i midten af en muffin. Hvis ikke der er dej på kødnålen når du tager den op er den færdig)

Mynte cremen

  1. Pisk flødeost, smør, flormelis og vaniliesukker godt sammen
  2. Smages til med mynte essens
  3. Tilføj lidt pastafarve, men vær forsigtig da det farver rigtig meget. Start med en lille knivspids farve.
  4. Stil cremen i køleskab til den er gennemkold og gerne natten over

Hvis du laver en store kage, så skær kagen igennem på midten og smør et lag creme på og læg toppen på igen. Pynt kagen med resten af myntecremen og sæt et par after eight chokolader i og pynt evt med et par friske mynteblade.

Jeg håber du kan lige opskriften og kagen falder i god jord hos dine gæster. 

Kan du lide friske bær og knasende lækker marengs så skal du altså prøve denne her opskriv på brombærkage næste gang du skal have gæster. Den er super nem at lave og kan lave med din yndlings frugt. 

Følg med på min facebookside Lykke-Lykke og instagram Lykke_Lykke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.