Hvorfor købe en babynest?

Babynest

Babynest

“Babynest” hvad er det? Første gang jeg blev præsenteret for en babynest var under min graviditet. Jeg anede ikke hvad det var og da jeg fandt ud af det, var jeg ligeså skeptisk, som mange andre måske er. “Er den pengene værd?” “Får vi den brugt, når vi alligevel har en lift?” Men svaret er JA! Jeg syede selvfølgelig selv en til min datter, og hun lå nærmest ikke i andet de første par måneder. Jeg fandt hurtigt ud af hvor genial den er at have i sofaen, så man ved, at barnet ikke falder ned, hvis det giver et lille spjæt. Vi brugte den også meget til at lægge på spiseborderet, når vi spiste og så er den super nem at tage med, når man skal i byen, så baby altid har et kendt og trygt sted at sove. Jeg er virkelig fan af den, også selvom jeg har en lift! Jeg brugte liften i barnevognen og kun dér. Jeg synes liften er alt for klodset, at have indenfor og den er slet ikke ligeså hyggelig og blød som en babynest. Derudover er jeg også bare vil med tanken om, at man selv kan designe sin babynest, så den passer ind i sit hjem.

Vi brugte babynesten i stuen osv. indtil Caroline var omkring 3 måneder. Derefter begyndte hun at sove alle sine lurer i barnevognen og vi havde derfor ikke rigtig brug for den i stuen længere. MEN… Da hun var 3,5 måned kom hun ind på sit eget værelse at sove om natten, og der var den igen uundværlig. Hun forbandt babynesten med noget kendt og trygt, så vi lod hende sove i den i sin nye seng. Hun reagerede overhovedet ikke på at komme på eget værelse, altså udover at sove igennem for første gang, hvilket jo var ret så fedt:). Nu er hun snart 8 måneder og når hun en gang i mellem kommer ind til os og sover om natten, så lægger vi hende stadig i babynesten mellem os i dobbeltsengen, så vi ikke skal være bekymret for at vi triller hen over hende. Det fungere virkeligt godt.

Babynest
Luksus babynest fra Babynesten E-design

Så hvorfor købe en babynest?

For en nyfødt, betyder det utrolig meget at være i kendte, sikre og hyggelige rammer, ligesom da de lå i livmoderen. Babynesten omfavner babyen med sinde bløde kanter og ved hjælp af snøren i enden, kan du med tiden justere de bløde kanter, så den vokser sammen med barnet, og babynesten kan dermed bruges i længere tid.

Hvis du er en af de mange mødre der godt kan lide at sove med din baby i sengen, så er babynesten uundværlig. Babynesten mindsker nemlig risikoen for at du kommer til at trille over din baby. Den kan altså være med til at hjælpe dig og din baby til en bedre og mere tryk søvn.

Mine babynests har et liggemål på 80cm, og den kan derfor bruges indtil barnet er omkring et års tid.

Billedet af den skønne guldklump, er et jeg har fået lov til at låne af én af mine søde tilfredse kunder:) Er han ikke bare for lækker?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *