Det smukkeste babysvøb

babysvøb

Det lækreste hjemmestrikket babysvøb / Bella tæppe

Det her babysvøb er virkelig det smukkeste jeg længe har set.
Da min store pige Caroline kom til verden, strikkede min mor et super lækkert og virkelig varmt babysvøb til hende og jeg var vildt med. Derfor var det et stort ønske til min mor, om hun ikke også ville strikke et til lillesøster Matilde. Efter lidt overtalelse sagde hun heldigvis ja:) Hun synes vist tæpper er en smule ensformet og kedeligt at strikke. Men til gengæld får hun en vildt glad og taknemmelig datter, samt et barnebarn der kan holde sig varm. Det må da være det hele værd! 😉

 Babysvøb

Mønsteret på babysvøb

babysvøb       

 

Tæppet har hun strikket efter hæftet “Babystrik på pinde 3” af Lene Holme Samsø.
Hæftet er købt i Stof og Sy i Skanderborg

 

 

 

Tæppet måler 110×75, hvilket jeg personligt synes, er en helt perfekt størrelse. Det passer perfekt til lige at lægge dobbelt i autostolen, når man skal ud på de kolde køreture. Jeg synes det vil være så ærgerligt, hvis sådan et fint babysvøb bliver for lille. Jeg kan nemlig godt lide tanken om, at børnene også kan få gavn af tæppet, når de bliver større, og det synes jeg de kan ved denne størrelse.
Tæppet er strikket i det blødeste marinould. 

Der ligger rigtig mange timers arbejde bag sådan et tæppe, så derfor har min mor valgt at sy et lille skilt på, med navn og telefonnummer. Hvis man så er så uheldig at glemme det et sted, kan man håbe på, at det finder vej hjem igen. 

babysvøb
Lille påsyet lædderlap med navn og telefonnummer

babysvøb

Babysvøb

2 tanker om “Det smukkeste babysvøb

 1. Mette Hauge siger:

  Vedr. Det smukke babytæppe, har du så lagt opskriften ud et sted, kan nemlig ikke finde den,og havde lige fået overtalt min svigermor,til at strikke sådan et til mig..

  • Lykke Lykke siger:

   Hej Mette.
   Opskriften er fra det hæfte jeg har taget billed af. Det står i teksten hvad det hedder og hvem forfatteren er???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *