Pynt påskeborderet med de fineste marmorede æg
Marmorede æg er en super god og nem måde at pynte påskebordet på. Og jeg er sikker på de fleste børn vil synes æggene er sjove. Herhjemme er Caroline i hvert fald vilde med dem:)
Se her hvor nemme de er at lave.
Alt du skal bruge er:
- Æg
- Fryseposer (eller en skål til hver farve)
- Pastafarve
- Start med at kog æggene i 7-8 min i en gryde
- Hæld vandet fra og lad dem køle af i ca 1/2 time
- Når æggene har kølet af, skal skallen krakeleres. Det gør du ved at slå på ægget med en teske. Men vær forsigtig, skallen må nemlig ikke falde af
- Put en halv teske (eller mindre, da det er meget koncentreret) pastafarve i en frysepose og kom lidt vand ved, så det bliver flydende. (1 farve pr. pose)
- Læg æggene i hver deres pose og rul dem forsigtigt i farven. Vær sikker på at farven er ordentlig fordelt på ægget
- Lad dem trække i 1/2 time
- (Når de trækker må de ikke ligge i for meget væske. Hæld evt overskydende væske ud af posen, inden du lader dem trække)
- Tag æggene op og læg dem på et stykke køkkenrulle, hvor det overskydende farve kan tørre
- Pil forsigtigt skallen af æggene
- Du har nu de fineste marmorede æg til påskeborderet 🙂
God fornøjelse og rigtig god påske:)