Påskeferie

9 dages påskeferie

Det er fredag og det betyder weekend og påskeferie. Og den er startet helt perfekt. Emil har nemlig arbejdet hjemmefra hele dagen, så han afleverede Caroline i dagpleje i morges, hvilket jo plejer at være min tjans. Det betød at mig og Mathilde fik lov at sove til 9.30 😀 Så nu er jeg total veludhvilet og klar til de næste mange dage med begge piger hjemme. Carolines dagplejemor har nemlig ferie mandag, tirsdag og onsdag i næste uge, og så har jeg valgt at beholde Caroline hjemme, istedet for at sende hende i gæstedagpleje. Hmm, mon jeg fortryder det? Alene med begge piger i 9 dage (Emil har travlt i marken) Der bliver i hvert fald nok at se til:D Men heldigvis skal vi ikke bare sidde her hjemme og kukkelure. Jeg håber på det bliver godt vejr, for så skal vi helt sikkert tilbringe det meste af tiden udendørs. 

Jeg har ikke planlagt det helt store, men lidt er dog sikkert. Vi skal bla. hygge med en af mine rigtige gode veninder. Hvad vi finder på at lave, er dog ikke helt fastlagt endnu. Derudover er der også en masse familie der skal besøges. 

Vi skal selvfølgelig også lave lidt påskesjov:) Jeg har bla. købt ind til en lille påskeskattejagt, som jeg glæder mig til at se hvad Caroline siger til. 
Derudover skal vi helt sikkert også i køkkenet. Caroline elsker at hjælpe til med at lave mad. Og der er så mange fine ting, man kan lave til påskefrokosten, så det skal vi selvfølgelig også lege med.

Jeg lægger tingene på bloggen efterhånden vi får dem lavet, så hold endelig øje med siden. Måske det kunne inspirere;)

Vi skal også på fisketur med min familie i påsken. Det er med picnic, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg elsker picnic i det fri. Det er nu hyggeligt. (især hvis vejret er godt;) )

Det er lidt af de ting, vi kommer til at lave i påskeferien. Har I ellers nogen gode ideer, så smid endelig en kommentar:)

God påske allesammen! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *