Ingen påskefrokost uden æg
Til enhver påskefrokost høre sig æg til. Hvorfor så ikke servere dem på en lidt anderledes og sjov måde? De her små haner er super nemme at lave og så pynter de da fint på et hvert påskebord.
Det eneste du skal bruge er:
- Kogte æg (det er nemmest hvis de er hårdkogte)
- Gulerødder til hanekam og næb
- Sort oliven til øjne
- Kog æggene (hårdkogte 8 min)
- Lad dem køle af og pil dem
- Skræl guleroden og skær tynde skiver på langs
- Skær en hanekam med 3-4 spidser. Bunden af hanekammen laves buet, så den passer til æggets spidse ende
- Lav små trekanter af guleroden til næb
- Skær små runde stykker af oliven til øjne
- Nu skal det monteres
- Skær en rille i toppen af ægget og sæt hanekammen ned i rillen
- Prik hul til næb og øjne og sæt dem fast
Nu har du de fineste små haner til dit påskebord. Perfekt til sildemaden:)
En anden ide til hvordan du kan servere æg til påskefrokosten kan du se her
God påske og velbekomme;)