Gratis opskrift på Larven Laila

Larven Laila

Larven Laila

Larven Laila er den sødeste lille larve, som vil pynte på ethvert børneværelse. Jeg faldt pladask for Larven Laila, med det samme jeg så hende. Jeg tænkte at, hende måtte jeg altså bare lave. Men inden jeg selv nåede at få hæklet Larven Laila, så fik min datter Mathilde hende i navngivningsgave:) Og hvor heldigt er det så lige, at det var præcis de samme farver jeg selv ville have valgt til hende. Jeg elsker virkelig de her lyse rosa farver. De er så yndige og så passer de perfekt ind på pigernes værelse 🙂 

Jeg tænker også at larven vil være super fin i en blå drenge udgave og så kan du jo bare kalde den Larven Loui istedet;) Søg evt på #larvenlaila på Instagram.  Der ligger en masse fine billeder med forskellige farvekombinationer.

Selv hvis du er nybegynder indenfor hækling, så kan du altså sagtens springe ud i at hækle Larven Laila. Hun er ret nem at gå til og det eneste du skal kunne er:
Magisk ring (mr)
Luftmaske (lm)
Fastmaske (fm)
Kædemaske (km)
Indtagning (2 fm sm)

Opskriften er fra Garngrammatik og du kan finde den lige her

Hvis du vil hækle øjnene skal du også kunne hækle:
Stangmasker (stm)

Larven Laila
Larven Laila
Larven Laila
Larven Laila

Måske dit næste hækleprojekt skal være denne her super skønne elefant 😉

God dag.
// Lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *