Pølsehornsmumier
Pølsehorn er altid et hit og de er nemme at gøre lidt festlige. De her pølsehornsmumier er helt perfekte at servere til halloween festen.
Jeg fik ca. 30 mumier ialt
Ingredienser
- 25 g gær
- 3 dl kærnemælk
- 100 g smør
- 600 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 tsk sukker
- 1 æg
30 små pølser (jeg har brugt pølsehornspølser til mumierne med arme og ben og brunchpølser de de andre)
Fremgangsmåde
- Kærnemælken lunes til lillefinger varmt og gæren røres ud i mælken
- Smuldre smøret med fingerne i melet
- Mælk, gær, salt, sukker og æg kommes i melet og dejen æltes godt
- Lad dejen hæve i en time
- Skær arme og ben i pølserne
Tag en klat dej og rul en lang pølse. Rul den nu vilkarligt rundt om pølsens arme og ben. Lægges på en bageplade og pensles med æg
Bages ved 200C i ca 15 min
Pynt dem med sød sennep som øjne
God fornøjelse 🙂
Se her hvordan du kan lave dine egne flagermus bordkort