Efterårskrans

Efterårskrans

Lav din egen smukke efterårskrans

Mangler du et DIY-projekt at gå igang med her i den mørke tid? Så er denne efterårskrans måske lige noget for dig? Efterårskranse kan laves af stort set alt fra sten til bær og blade. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Jeg elsker efteråret og des smukke farver. Jeg har idag været i skoven med min datter Caroline for at samle en masse ahorn blade, som vi fik lavet denne smukke efterårskrans af.

Efterårskransen er perfekt til at give hygge inden al julehyggen begynder. Hæng kransen på din hoveddør, det er altid en sød velkomsthilsen til dig og dine gæster. Du kan også lægge kransen på et stort fad og kombinere den med levende lys og smukke brugsting.

Alt du skal bruge for at lave denne smukke krans er:

  • En masse blade
  • Kraftig ståltråd
  • Saks

Stik ståltråden igennem midten af hvert blad. Når du synes den er lang nok, samler du de to ståltrådsender og binder en knude. Til sidst klipper du alle stilkene af bladene og du har nu den smukkeste efterårskrans?

God fornøjelse

Ahornblade til efterårskrans
Ahornblade til efterårskrans
Efterårskrans
Smuk efterårskrans i skønne farver

2 tanker om “Efterårskrans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *