Hokkaido fritter

Hokkaido fritter

Hokkaido fritter i ovnen

Det er første gang jeg smager hokkaido, men bestemt ikke sidste. De her hokkaido fritter er nemlig et helt perfekt alternativ til de almindelige kartoffel fritter. De er meget sødere i smagen end kartofler, men med lidt salt og krydderurter, smager de altså helt fantastisk til et stykke lækkert kød. Dem skal jeg helt sikkert have mange flere af her i efterårs/vintermånederne. 

Det skal du bruge – tilbehør til 4 personer:

  • Et økologisk hokkaido græskar 
  • Olivenolie
  • Frisk rosmarin og timian
  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Skær toppen af græskaret, halver det og tag kernerne ud
  • Skær ca. 1 cm tykke skiver og læg dem på en bradepande med bgepapir
  • Pensel dem med olivenolie og drys med friske timian og rosmarinkviste samt salt og peber
  • Bages i ovnen i 20-30 min ved 200 grader varmluft. De skal være en smule sprøde på ydersiden og lækre bløde indeni

Velbekomme

//Lykke

Hokkaido fritter
Hokkaido fritter

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *