Hokkaido der har spist lidt for meget dip

Hokkaido med dip

Sjov anretning til halloweenborderet

Som I måske så igår, så har jeg lige lavet hokkaido fritter i ovnen. Hvis du ikke fik set dem, så kan du finde opskriften lige her. De blev altså virkelig lækre og jeg skal helt sikkert snart have lavet sådan en omgang mere. 

Dagen inden jeg skar hokkaido græskaret til fritter, legede jeg lige med med en lille halloween anretning. Jeg skar ansigt i græskaret og lavede denne her vildt lækre ærtedip med mandler og parmesan, som er fra min rigtig gode venninde Julie.

Jeg synes denne anretning er virkelig festlig og så er den også dejlig nem at lave.

Du skal bare skære øjne og mund i græskaret og så lave din yndlingsdip. Jeg synes personligt, at det ser bedst ud hvis den har en grønlig farve, så derfor faldt mit valg på Julies ærtedip;) Og så skal du ellers pynte fadet med lige hvad du har list til, alt fra chips til grønsagsstave.

Velbekomme

// Lykke

Hokkaido med dip
Hokkaido med dip
Hokkaido med dip
Hokkaido med dip
Hokkaido med dip
Hokkaido med dip

 

grønne popcorn
grønne popcorn kan du finde her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *