Hjemmelavet trøfler

Trøfler

Lav hurtig og nemt dine egne trøfler

Trøfler er et hit hos rigtig mange, deriblandt min storebror. Så når han en sjælden gang kommer forbi, så bliver der altid serveret hjemmelavet trøfler til kaffen. 

I sidste weekend havde vi inviteret ham og hele hans skønne familie til kaffe, så jeg måtte igang med hjemmebag. Jeg lavede bla. de her trøfler, som fik øjne og mund, da jeg synes der skulle være lidt sjovt til alle børnene. 

De er sindsyg nemme at lave og her kan alle altså være med:)

Det du skal bruge er:

 • 1 hindbærroulade
 • 1 mazarintærte
 • 2 spsk kakaopulver
 • 4 tsk romessens
 • 1 spsk hindbærmarmelade
 • Lidt groft hakket chokolade
 • Krymmel i valgfrie farver
 • Muffinsforme
 • Øjne (Jeg har købt mine i Bilka)
 • Røde m&m til mund

Sådan gør du:

 1. Bland alle ingredienserne (undtagen krymmel, øjne og m&m 😉 ) til en ensartet masse
 2. Stil massen i køleskab i 20-30 min
 3. Form 5 trøfler og rul dem i krymlen (De bliver ret store, så hvis du vil have portionsanretning, vil jeg anbefale at lave dem noget mindre)
 4. Pynt trøflerne med øjne og mund

Trøfler

Jeg serverede også mit første grydebrød, som blev virkelig vellykket og jeg skal love for det blev spist rub og stup:) Den opskrift må jeg altså dele med jer på et tidspunkt. Jeg skal lige prøve at bage det et par gange mere først:)

Derudover lavede jeg også lige en lille æblekage. Opskriften fandt jeg hos Ditte, hun laver simpelthen så mange lækre kager 🙂

Æblekage

Jeg håber du synes om opskriften på trøflerne. Vi er i hvert fald ret stor fan af dem. (Og vi er især fan af at de er så nemme at lave 😛 ) Og så er trøfler også mega nemme at lave lidt festlige og børnevenlige. Se fx også de her trøfler, som jeg har lavet som små flagermus

Følg endelig med på min instagram Lykke_Lykke.dk og min facebookside Lykke-Lykke, hvor jeg dagligt ligger billeder op af kreative ting 🙂

Rigtig god weekend 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *