Vægkalender som kan laves af børn i alle aldre

hjemmelavet vægkalender

Lad børnene lave deres egen vægkalender

Kan du godt lide at være i god tid, så kan du nu allerede gå igang med næste års hjemmelavet julegaver fra børnene. Denne hjemmelavet vægkalender er altså bare en super ide synes jeg.

Jeg tror de fleste børn er utroligt stolte når de for lov til at være kreative og udrette ting. Det er i hvert fald gældende herhjemme. Mine piger er så stolte når de fx har lavet juledekorationer, lavet bladugler, lavet sjove figurer ud af toiletruller osv osv. Denne her årskalender er super fin og for mange er det nok ikke for tidligt at begyndte at tænkte på at lave den kalender nu, som skal bruges i 2020. Ofte får jeg selv ideerne alt for sent, og så når jeg desværre aldrig at få dem lavet. Så nu får I denne ide nu, og så er der ingen undskyldninger for ikke at nå at få den lavet til 2020;)

Den hjemmelavet vægkalender kan fyldes med hvad som helst. Børn i alle aldre kan være med. Den kan fx fyldes med tegninger, hånd- og fodaftryk, forskellige digte, billeder og minder, blomsterpres, æbletryk osv.  

Her er lige et par ideer fra vores egen vægkalender som min yngste datter på 11/2 år har lavet sammen med sin fantastiske dagplejemor. 

hjemmelavet vægkalender

hjemmelavet vægkalender

hjemmelavet vægkalender

 

hjemmelavet vægkalender

hjemmelavet vægkalender

hjemmelavet vægkalender

hjemmelavet vægkalender

hjemmelavet vægkalender

Hvad synes I om ideen? Jeg synes den er vildt sød. 🙂

Har du mon set de her søde karseharer, som børnene også elsker at lave?

Følg endelig med på min facebookside Lykke-Lykke og min instagram Lykke_Lykke.dk hvor jeg dagligt dele ud af forskellige kreative ideer.

2 tanker om “Vægkalender som kan laves af børn i alle aldre

  1. Melinda silva siger:

    Hvor er det en fin ide!! Og en sjov ting man kan lave med børnene her i sommerferien.. ved du tilfældigvis hvor mon man kan købe de blanke kalendere henne??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *