Lækre rugbrødschips i juleforklædning

Lækre rugbrødschips 

Det er lige før jeg vil sige, at jeg altid har lyst til snacks, og for at det ikke skal tage total overhånd med ekstra julekilo, man skal kæmpe med at tabe efter nytår, så prøver jeg at finde lidt sundere alternativer. Og her er de her rugbrødssnack altså ret gode. Det er vanvittig nemme at lave og så er de nemme at gøre lidt ekstra hyggelige ved at bruge kageudstikkere. Jeg har fx brugt julekageudstikkere i dagens anledning;)

Rugbrødschips er perfekte til at få brugt sine rester af det mindre friske rugbrød. Rugbrødschipsene fungere også super godt som topping på salat eller som tilbehør til tapasborderet. Du kan variere dine rugbrødschips i nærmest det uendelig. De smager super godt med forskellige krydderurter, lakridspulver, eller prøv at tag det bagte rugbrød og et frisk hvidløg og så nærmest riv hvidløget på selve rugbrødet. Det er altså også super lækkert. Dem jeg lige har lavet er helt almindelig så at sige. De er bare med olivenolie og flagesalt. Det smager super lækkert og er et sikkert hit hver gang.

Det skal du bruge

  • Et IKKE skiveskåret rugbrød
  • Olivenolie
  • Flagesalt fx Maldon
  • Variere med fx timian, rosmarin, hvisløg, lakrids, osv

Sådan gør du

  • Skær papirstynde skiver af rugbrødet
  • Brug dine kageudstikkere til at lave hyggelige figurer og læg dem på en bradepande med bagepapir
  • Pensel med olie og drys med fx Maldon flagesalt
  • Bages i ovnen i ca 10-15 min ved 175 grader
  • De må ikke blive mørke, så får de nemlig en brændt smag
Rugbrødschips
Skær rugbrødsskiverne så tynde som muligt
Rudbrødschips
Rugbrødschips penslet med olie og drysset med salt
Rugbrødschips
Rugbrødschips- velbekomme

Følg endelig med på min instagram lykke_lykke.dk og min facebook Lykke-Lykke, hvor jeg deler kreative ideer og hverdagsglimt;)

Har du forresten prøvet mine super lækre og sunde dadelkugler. Perfekte som julesnack eller brud dem fx som vertindegave.

Rigtig glædelig jul

// Lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *