10 ting du kan bruge dine stofrester til

Hvad bruger du dine stofrester til? Se her, hvad jeg bruger mine stofrester til.

Weekenden har stået på børnefødselsdag. Lørdag fejerede vi min skønne nevø og søndag min dejlige niece. Jeg havde selvfølgelig købt gave til dem, men derudover synes jeg også jeg ville komme med en lille personlig gave. Jeg gik i syrummet og så hvad jeg kunne finde. Der måtte være nogen rester jeg kunne bruge til noget. Det er jo vanvittig så mange rester jeg efterhånden har fået skrabet sammen! Så det er altid ret tilfredsstillende når man får brugt nogen af dem. Jeg burde vist snart at lave et projekt “ryd op i resterne”. Denne her gang blev det til to puder, min nevø og niece kan putte med i sengen.

Pude

image

Sådan kom de til at se ud og det virkede til de faldt i god jord:)

 

Her er en liste over hvad jeg ellers bruger mine stofrester til:

  • Puder
  • Patchwork tæppe
  • Stofslange
  • Gymnastiskposer, bleposer eller helt små poser til fx sutter
  • Sanselegetøj
  • Suttesnore
  • Dukkesengetøj
  • Sløjfer til hårelastikker
  • Nusseklud
  • Vimpler

Har du andre ting du bruger dine rester til, eller har du nogen gode ideer, så skriv endelig en kommentar:)

Tak fordi du læste med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *