Sækkestolen Sprutte

Sækkestol

Står du og mangler inspiration til en sækkestol, så se lige Sprutten her

 

For et par år siden, syede min mor denne super fine sækkestol til min niece. Jeg har altid været helt vild med den. Jeg synes virkelig den er super sød og så indbyder den virkelig bare til hygge og leg. Jeg har altid tænkt “når jeg får børn, så skal de have sådan en sækkestol”. Og da vi så fik Caroline, var vi heldigvis så heldige at arve den fra min niece. Jaaah så fik jeg den endelig. Nu glæder jeg mig bare så meget til at Caroline bliver stor nok til at bruge den og håber selvfølgelig hun bliver ligeså begejstret for den som sin mor? 🙂 Men indtil da, så står den i hvert fald og pynter så fint i vores stue:)

Sækkestolen er syet i babyfløjl, som gør den vildt lækker blød og så er den fyldt med kuglefyld. Mønsteret er fra Stof & Stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *