Fars dag

Farsdags kage

Hvad gør man når man kommer i tanke om farsdag i sidste øjeblik?

Den sidste uges tid, har jeg hver dag tænkt på, at nu skal jeg altså snart have fundet på noget til farsdag. Men som sædvanligt, så har den ene dag taget den anden og jeg har udskudt det igen og igen.

Jeg er ret sikker på, at Emil slet ikke er klar over, at det er farsdag. Men derfor skal han selvfølgelig have en lille ting alligevel.

Jeg har været på arbejde hele dagen idag og kom først hjem kl. 15.30 og jeg må ærligt indrømme, at på det tidspunkt havde jeg glemt alt om farsdag igen.

Emil havde været hjemme med Caroline hele dagen og da jeg kom hjem skulle han ud at sprøjte til midt ud på natten. Så vi ville faktisk ikke se hinanden før i morgen. Åh det er dårlig planlægning. Typisk mig at tænke på alting i sidste øjeblik. Og da jeg så sidder og spiser aftensmad, ringer Emil. Han spørger selvfølgelig. “Skaaaat, er der ikke noget du har glemt idag?” Jeg vidste med det samme hvad han hentydede til. Så var han ski alligevel klar over det var farsdag. (Jeg troede heller ikke han huskede mordsag for et par uger siden, men der overraskede han mig også og jeg fik den smukkeste buket blomster af ham. Og når man ikke havde regnet med det, varmer den jo bare 10 gange så meget❤️)

Morsdags blomster
Morsdags blomster

Så nu må jeg altså lige stramme mig lidt an. Caroline er puttet, så jeg kan jo ikke køre nogen steder. Og alting har jo alligevel også lukket, så jeg har ikke andet at gøre med end det vi har i huset. Og hvad gør man så?! Man bager selvfølgelig mandens yndlingskage i en hjerteform og skriver hvor fantastisk en far han er med hvid glasur?

Farsdags kage
Farsdags kage

(Jeg havde så bare desværre ikke lige nok flormelis til at skrive så meget, og den var sgu nok hellere ikle blevet meget kønnere af den grund?)

Det hele kom til at passe så perfekt, Emil skulle nemlig sprøjte markerne her omkring vores gård, så det passede lide med at han kunne komme ind til en kop kaffe og KAGE. Da han kom ind og så kagen blev han vildt glad. Jeg elsker virkelig at han er så nem at gøre glad og hjemmebag falder ALTID i god jord herhjemme. Jeg ved ikke hvad han blev mest glad for. At det var hans yndlingskage (chokoladekage med kokosglaur)  eller den fine tekst det stod ovenpå. ??Haha, vi satser på det var en blanding.

Den smagte heldigvis vanvittig godt
Den smagte heldigvis vanvittig godt:)

Hvad har I givet jeres mænd i farsdags gave?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *