Nyt Nyt!

Så sker der nye spændende ting på bloggen

Jeg har i en længere periode gået og fiflet over hvad det præcis er, jeg vil bruge min blog til, og det har jeg endelig fundet ud af. 🙂

Jeg elsker at være kreativ, men ikke kun ved symaskinen. Så derfor har jeg besluttet mig for at lukke ned for sybestillinger, så jeg også får tid til andre kreative projekter. For dig, vil det komme til at betyde, at du ikke længere kan bestille specialsyede vare, MEN du kan tilgengæld stadig købe mine vare. De er blot lavet i forvejen og du spare derved også ventetiden. Du finder hvad der er på lager via min Facebook side Lykke-Lykke, under albummet “spring ventetiden over”. Der vil løbene komme nyt i albummet, så hold endelig øje med siden? Derudover vil jeg dele billeder, vejledninger samt videoer med dig, af de forskellige kreative ting jeg laver. Du får derved mulighed for at selv at kreere mine ting eller blot at blive inspireret.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang og jeg håber du vil tage rigtig godt imod det nye.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *