Efterårshygge

Efterårshygge

DIY efterårshygge med ahornblade

Elsker du efterårshygge, så er denne DIY helt sikkert noget for dig og børnene. Tag hele familien med i skoven og samle blade. Børnene vil elske at samle deres egne blade og efterfølgende dekorere deres egne glas med blade. Du kan bruge alle slags blade, jeg har selv brugt ahornblade. Jeg synes ahornblade er så smukke og så findes de i mange forskellige farver og størrelser.  Bladene du skal bruge skal være forholdsvis friske, er de for tørre, er de svære at få til at sidde pænt og de knækker nemt. Du kan bruge alle slags glas i forskellige størrelser og former. Brug hvad du har. Gem evt dine glas fra syltede rødbeder. Derudover skal du bruge en pensel og lim, det er det. Jeg har brugt pensel og decoupagelim fra Søstrene Grene. Limen kan nemt skylles af penslerne og så er de klar til en anden god gang.

Du kan se en video herunder, hvordan jeg har gjort 🙂

God fornøjelse

Følg endelig med på min facebook side Lykke-Lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *