Knækbrød

Vertindegave

En hyggelig lille vertindegave

Det er altid dejligt at få en vertindegave, men personligt elsker jeg ligeså meget at give en vertindegave, som jeg elsker at få én. For mig er det tanken der tæller. En god vertindegave for mig, er en gave der ligger kærlighed bag. At man kan mærke at giveren har tænkt en kærlig tanke, det bliver en hver da glad for. 

For mig er hjemmebag og andre hjemmelavet ting altid et hit, og det håber jeg selvfølgelig også det er for dem der modtager mine hjemmelavet ting. Denne gang har jeg bagt disse lækre knækbrød.

Opskriften er min nabos, så den kan jeg desværre ikke tage æren af, men det gør dem bestemt ikke ringere af.

Opskrift

  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl olie
  • 2 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 175g hvedemel
Knækbrød
Knækbrød til at komme i ovnen

Alle indigredienser røres sammen. Dejen deles i 2 og lægges på hver sin bageplade belagt med bagepapir. Kom bagepapir ovenpå og rul dejen ud til kanterne. Tag det øverste bagepapir af og skær dejen ud i passende firkanter. Drys evt lidt groft salt ovenpå. Bages ved 180 grader varmluft i ca 20-25 min. Lad knækbrødene køle af på en rist, inden de stables og pakkes ind i cellofan. Bind en fin sløjfe og skriv et ligge kort du kan hænge ved, og vupti så har du en fin lille vertindegave:)

God fornøjelse:)

Vertindegave
Vertindegave

 

Følg endelig med på min facebook side Lykke-Lykke.dk eller Instagram Lykke_Lykke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *