Den perfekte gåvogn

Sebra dukkevogn

Gåvogn/dukkevogn

Har du en lille trold, der er begyndt at rejse sig op af alting og snart har brug for en gåvogn at støtte sig til, når han/hun skal til at tage sine første skridt? Og er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? Så kan jeg måske hjælpe dig på vej. Her er i hvert fald mit bedste bud på den helt perfekte gåvogn. 🙂

Da Caroline blev navngivet fik hun en Sebra dukkevogn/gåvogn i gave af min mor og far. Jeg selv er fuldstændig forelsket i designet, men senere hen blev jeg mindst ligeså forelsket i hvor funktionel den er for pigebarnet.

Da Caroline startede med at gå ved den, støttede hun sig selvfølgelig enormt meget til den og hun trak sig op i armene. Og nu synes hun det er en fest at kravle op at sidde i den og hun læner sig inder over den på alle mulige mærkelige måder, men på intet tidspunkt har den antydet til at tippe med hende. Det er virkelig imponerende synes jeg.

Nu har hun gået uden hjælp i et par måneder, og hun synes stadig den er et kæmpe hit. Hun elsker at køre rundt med sine bamser og dukker, og ja, ALT hvad hun nu ellers kan få proppet i den 😛

Jeg har lavet en lille overskuelig liste med de fordele/ulemper jeg finder ved den. Jeg håber det er noget du kan bruge:)

Fordele

  • Gummihjul som beskytter dit gulv og larmer derfor heller ikke
  • Utrolig stabil
  • Kan både bruges som gåvogn og senere dukkevogn
  • Smukt design
  • Fås i flere fine farver som både kan bruges til drenge og piger
  • Perfekt at opbevare og transportere legetøj i
  • Den kører ikke for hurtigt når de små tager de første par skridt
  • Barnet kan selv sidde i den

Ulemper

  •  Bunden er rund som gør den lidt svær at sidde i for barnet

 

Følg endelig med på min facebookside Lykke-Lykke og instagram Lykke_Lykke.dk

-Indlægget er ikke sponsoret eller på anden måde støttet af Sebra. Dette er blot min egen begejstring for produktet og vil give det min varmeste anbefaling?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *