Skilte til alle lejligheder

Pap skilt

Dekorative skilte

Jeg elsker blikskilte med alverdens ordsprog på. Jeg synes de er vanvittige dekorative og så er de perfekte til at pynte på en smal hylde. Men jeg har også altid vildt svært ved at vælge hvilke jeg skal købe. Hvis du har det på samme måde, så er denne her diy, helt sikkert lige noget for dig. Jeg har nemlig været igang med at lave mine egen skilte, dog ikke i blik, men derimod pap. De er utrolig nemme og billige at lave og så kan man skifte ud med god samvittighed. 🙂 De er også helt perfekte at bruge til fx. vertindegaver eller hænge ved et til og fra kort her til jul. 

Du skal bruge

  • Pap (fra en papkasse)
  • Måling
  • Pensel
  • Tush eller kuglepen

Fremgangsmåde

  • Klip den ønskede størrelse på dit skilt
  • Mal pappet på både for- og bagside
  • Lad malingen tørre
  • Dekorer nu skiltet med et fint ordsprog eller en tegning. Slå dine kreative evner fri 😉

Pap skilte

Pap skilt
Pap skilt

Følg endelig med på min Facebookside Lykke-Lykke og Instagram Lykke_Lykke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *