Efterårsdekoration

Sød lille efterårsdekoration

Sød lille efterårsdekoration

Tag efteråret med ind i stuen med denne efterårsdekoration. Nu er det snart tid til juledekorationer igen, men inden da, kan vi lige nå et par efterårsdekorationer endnu. Jeg synes det er så tilfredsstillende at bruge ting fra min egen have og i mine dekorationer. Men pt, har jeg desværre ikke meget at byde på i min egen have, da vi har fjernet alle bede og buske for at starte på en frisk. Da vi flyttede ind for 3 år siden, var her en stor gammel “bestemor” have med en masse blomster, bede, bærbuske og urtehave. Jeg elsker alt dette, men fandt også hurtigt ud af at det ikke helt harmonere med arbejde og små børn. Jeg har simpelthen ikke tid til at passe alt dette. Så vi tog beslutningen om at fjerne det hele og lægge en ny græsplæne og så må de små bede komme hen ad vejen. (og jeg GLÆDER mig) Så indtil jeg igen kan plukke blomster i min egen have, benytter jeg mig flittigt af mine forældre og svigerforældres have 🙂 Til denne dekoration har jeg været på rov i min mor og fars have, som har masser af lyng og eføj, hvilket er hvad denne efterårsdekoration består af.

Har du lyst til at lave en efterårsdekoration noget ligende min, kan du se her hvad jeg har brugt.

  • En lille flet kurv
  • Oasis
  • Plastikpose
  • Saks
  • Lyng
  • Eføj
  • Små bunddækkeplanter (ved ikke hvad de hedder)
  • 1 hyacint (købt)
Opbygning
Opbygning. Tilpas oasis så der er plads til hyacinten. Derefter tages oasisen op igen og gøres våd.

Beklæd kurven med en pose. Put den våde oasis i kurven. Pil bladene af stilken et par cm op, så der ikke kommer blade ind i oasisen. Stik stilken vandret ind i oasisen. Den færdige efterårsdekoration

Den færdige efterårsdekoration

God fornøjelse

Du er velkommen til at følge med min facebookside Lykke-Lykke og instagram Lykke_Lykke.dk

2 tanker om “Efterårsdekoration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *