Hjemmesyet taske

Pusleunderlag

Min første hjemmelavet taske 🙂

Så fik jeg kastet mig ud i at sy min første taske. Har du også overvejet at kaste dig ud i projektet med en hjemmesyet taske, så er denne her forholdsvis nem at gå til og det er en taske der nemt kan justeres i størrelsen, så den kommer til at passe til netop dine behov.

Jeg har syet tasken til Caroline, som primært skal bruge den i dagplejen. Mønstret jeg har brugt til min taske kan du finde her. Der er en rigtig fin fremgangsmåde i form af billeder, men ingen tekst. Det passer egentlig mig rigtig fint at der ingen tekst er, da jeg har meget nemmere ved at følge et visuelt mønster fremfor den skrevne tekst.

Jeg har lavet små tilføjninger. Jeg har bla. lavet lommer på begge sider inde i tasken, så det er lidt nemmere at holde styr på de små ting. Derudover har jeg syet remmene fast helt oppe i toppen af tasken og syet et lille kryds, så tasken bliver stærkere. (se billede nedenfor)

Som bund har jeg bare syet et ekstra lag bomuldsstof på, istedet for det læder de har vist på mønstret. Det vil selvfølgelig gøre tasken stærkere og mere stabil med en læderbund, men jeg synes det fungere helt fint, med min bomuldsbund. 

Til stropperne har jeg også bare brugt almindelig bomuldsstof, som er syet sammen i 3 lag, som fungere fint. 

Som mellemlagsfor har jeg brugt pladevat.

Har du spørgsmål til mønstret er du mere end velkommen til at skrive en besked og jeg skal hjælpe dig så godt jeg kan 😉

Hjemmesyet taske
Forstærkning af stropperne øverst på tasken
Hjemmesyet taske
Bagsiden af tasken
Hjemmesyet taske
Tasken set fra siden. (Vær obs på at få de to bundstykker til at passe sammen) Det glippede nær for mig 😉

Hjemmesyet taske

Hjemmesyet taske

Det blev så det færdige resultat at min første hjemmesyet taske. Jeg er selv ret godt tilfreds og skal helt sikkert have lavet en pusletaske noget ligende til lillesøster som ankommer i februar:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *