Hæklet djævlehue med kvast

Hæklet djævlehue

Den perfekte hæklet djævlehue

Det er efterhånden 3. gang jeg hækler denne djævlehue. Jeg hæklede den første, da jeg ventede Caroline, i str. 3/4-6 måneder og den var jeg simpelthen så glad for, så da den blev for lille, hæklede jeg en ny i str. 6-12 måneder. Jeg har aldrig været så vild med de huer der skal bindes under hagen, så jeg undlod at hækle bindebåndene og den bliver altså bare siddende hvor den skal alligevel. Jeg tror det er fordi den er så fast i det, at den ikke udvider sig ret meget og derved bliver på plads. Jeg har heller ikke hæklet den yderste kant som der står i opskriften, måske den kommer på senere. Derudover har jeg sat en lille kvast på. De kvaste man køber er så dyre synes jeg, så kvasten jeg har sat på er faktisk pelsen fra en af mine gamle aflagte vinterjakker, hvor jeg har klippet et stykke pels af og syet på, hvilket jeg synes fungere helt fint:) Og så var den gratis;)

Nu hvor jeg venter en lille pige sidst i februar, har jeg trævlet Carolines hue op og hæklet den i den mindste størelse. De er/bliver nemlig født på hver deres årstid, så de kommer ikke helt til at passe hinandens tøj som er årstidbestemt.

Opskriften har jeg fundet hos Pennys.dk. Den er super nem at følge og så er der fine billedeillustrationer undervejs. Du kan finde opskriften her

djævlehue
Sådan ser arbejdet ud når det er klar til at blive samlet
Hæklet djævlehue
Den færdige hæklet djævlehue med kvast. (Uden kant og bindebånd som opskriften siger)

God fornøjelse:)

(Da lillesøster endelig kom til verdenen, og skulle prøve sin nye djævlehue for første gang, viste det sig desværre at den var for lille:( Jeg endte med at trævle den op og hækle den på en større hæklenål. Du kan se rettelserne her)

Har du forresten set den her yndige hæklet kjole. Den er simpelthen bare så fin.

4 tanker om “Hæklet djævlehue med kvast

  • Lykke Lykke siger:

   Hej Tina. Du skal trykke på ordet HER, der hvor jeg henviser til opskriften, lige over andet billlede. Så kommer du direkte ind på opskriften;) Jeg har hæklet den i uldgarn.

 1. Janni Hansen siger:

  Hej lykke lykke

  Hvordan har du gjort på toppen hvor du har sat kvasten fast? Når jeg kigger på opskriften ser det ud som om der danner sig tre spidser når den bliver syet sammen.

  • Lykke Lykke siger:

   Det er ikke bevidst med de tre spidser. Jeg har bare trykket den sammen tilfældigt og syet den fast 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *