Hæklet djævlehue

Hæklet djævlehue

Hæklet djævlehue

Lillesøster kom til verden først i marts og planen var jo, at hun skulle have sin nye djævlehue på, på vej hjem fra sygehuset. MEN den var desværre alt for lille:(

Som det ses på billedet ovenfor, så kunne den lige passe storesøsters dukke. ØV! Der var ikke andet for at jeg måtte på den igen.

Jeg hæklede huen på pind nr. 2 med en stram hæklefasthed, hvilket må være grunden til, at den blev ALT for lille. Så den måtte trævles op og laves om igen. Denne gang har jeg hæklet den på pind nr. 3, hvilket gør en kæmpe forskel. Nu er huen dog en anelse for stor, på grund af jeg også har hæklet den med en løsere hæklefasthed, men så kan hun da passe den hele foråret. (Den skulle dælme ikke blive for lille igen:D)

Som afslutning på djævlehuen har jeg for første gang hæklet en lille kant (Muslingekant) 

Se her hvordan jeg har hæklet min muslingekant:

hækl 1 fm. i kanten *spring 1 maske over på arbejdet og hækl 3 stgm i den følgende maske, spring 1 m over på arbejdet, og hækl 1 fm i den følgende maske*. Gentag fra * til * hele kanten rundt.

Hæklet djævlehue

Du kan læse mit tidligere indlæg her om djævlehuen, hvor du også finder linket til opskriften;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *