Gratis babypakker

Gratis babypakker

Jeg har været på babypakke rov;)

Det vrimler med gratis babypakker og jeg har brugt lidt tid på at hente nogen af de forskellige pakker rundt omkring. Jeg har lavet en lille oversigt her, hvor du kan se hvad de forskellige pakker indeholder, og hvor de kan hentes. Måske du også skal på rov? 🙂

Den første babypakke er fra Super Brugsen og jeg synes personligt, at det er den pakke der gør det bedst. Her er der nemlig tænkt på både barn OG mor:)

Pakken er fyldt med gode vareprøver. Normalt kan jeg godt synes de små vareprøver på cremer osv. kan være lidt trælse. Men de her har altså en perfekt størrelse til at tage med i fx pusletasken. Her tænker jeg især på zinksalven og den lidt større håndcreme;) Derudover er der både en pakke vådservietter, lidt bleer, en pakke bind til mor, lidt vaskepulver, et engangs pusleunderlag, en bamse, en masse prøver på div. cremer og shampoo og en fin skuldertaske til fx indkøb:) Alt i alt en rigtig fin pakke.

For at få babypakken skal du være medlem af Coop og du kan bestille pakken lige her. Dejligt nemt OG gratis:)

 

Gratis babypakke

 

Gratis babypakker

Gratis babypakker

 

Pakken fra Rema 1000 er også en rigtig fin pakke. Pakken indeholder en hel pakke bleer, en pakke vådservietter, skumvaskeklude, en MAM sut, kids shampoo og en lille bamse. Alle disse ting får du i et stort net, som kan bruges til div.

Babypakken kan du bestille her

Babypakken fra LIDL er der til gengæld ikke så meget i. Her får du en pakke bleer, en pakke vådservietter og en body i økologisk stof. Vådservietterne er jeg bestemt ikke begejstret for, da de er fyldt med sæbe (eller hvad det nu er) de skummer i hvert fald helt vildt. Så er der en pakke bleer og en body tilbage samt et net, som egentlig er meget fint, men det er ikke en pakke jeg vil køre efter en anden gang.

Har du alligevel lyst til at hente pakken, kan du bestille den her

Gratis babypakker

Så er vi kommet til babypakken fra Fakta. Det er også en rigtig fin pakke synes jeg. Her får du både en pakke vådservietter, skumvaskeklude, vatpinde, bleposer, 5 bleer, en sut, en lille bamse, lidt vaskepulver og et par prøver på zinksalve, baby lotion, baby shampoo og baby bad samt et engangspusleunderlag. Alt i alt også en rigtig fin babypakke.

Babypakken kan du bestille her

Gratis babypakker

Gratis babypakker

Gratis babypakker

Den sidste pakke jeg har hentet er en vareprøve på Libero bleer fra Super Brugsen. Bleer kan man jo aldrig få for mange af;) Og den skulle selvfølgelig med hjem, nu jeg ofte kommer forbi Brugsen. 🙂

Du kan bestille bleerne her

Gratis babypakker

Der er et par steder mere, hvor man kan hente gratis babypakker. Men hvorfor jeg ikke har hentet dem, er enten fordi jeg har hørt, at de ikke er værd at hente, eller jeg ikke har den pågælgende butik i nærheden af hvor jeg bor. Jeg tror bla. pakken fra Føtex er ret fin, men jeg kommer bare ikke ret tit forbi en Føtex, så det er derfor den ikke er på listen. 

Så hvis du er gravid eller lige har født, så skal du måske også afsted på rov efter babypakker, så må du ihvertfald have god fornøjelse:)

En tanke om “Gratis babypakker

  1. Lisa t siger:

    Matas har også en babypakke – desuden kan få gratis bleer til for tidligt fødte i Matas, uden begrænsning. Altså alle dem man har brug for. (Sådan var det i hvertfald for ca 5 år siden). I min verden er alt hvad der er gratis værd at hente 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *