Den første måned som mor til to

mor til to

Mor til to små piger

Det er for vildt! Det er allerede en HEL måned siden, at jeg lå og pustede og gjorde ved på sygehuset. En hel måned siden, at jeg mærkede lille Mathilde boltre sig i min mave for sidste gang, inden jeg endelig fik lov at holde hende i mine arme, mærke hendes rolige åndedræt, mens jeg kyssede hendes smukke ansigt. 

mor til to
Det har været den bedste første måned. Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg har seriøst de nemmeste børn. Okay, BØRN! Det er for vildt at sige, at vi nu har BØRN istedet for barn. Men det giver så meget mening, at være mor til to og det føles så rigtigt at have to guldklumper at sprede al sin kærlighed på.

mor til to

Mathilde gør Caroline kunsten efter, da hun var spæd. Hun spiser, skider og ikke mindst SOVER. Det er vanvittigt, som de piger kan sove. (Og ja, jeg ved godt, at det kan nå at ændre sig mange gange endnu, men jeg satser på hun går i Carolines fodspor, og så forsætter det altså længe endnu 😛 )  (HUSK: Når man har haft hårde graviditeter, så får man nemme børn. Det kan I godt holde jer op på, jer der sidder der ude og er gravide og har lidt ondt af jer selv. I kan godt glæde jer til nemme børn 😉 )

mor til to
Selvom hun sover ligeså meget som Caroline gjorde, så kan jeg godt mærke, at jeg er meget mere træt, end da jeg var på barsel med Caroline. Men det er selvfølgelig klart. Da Caroline vågnede ved 6 tiden og var sulten, fik hun mad og bagefter vendte vi os om på den anden side og sov videre til kl. 9. Og så var jeg udhvilet:)
Mathilde vågner også ved 6-7 tiden og skal have mad. Men så skal vi op og i tøjet, fordi Caroline skal afleveres i dagpleje inden kl 9. Og når Mathilde og jeg kommer hjem igen, er jeg ikke den bedste til at få sovet. Jeg har så mange ting, jeg gerne vil have lavet. Og når jeg så indimellem også lige skal amme, skifte 8 bleer, vaske tøj, overveje at gøre rent, rydde op efter Caroline, som har endevendt samtlige skuffer om morgenen, da jeg stod med hænderne midt i et bleskift, ja, så bliver middagsluren altså nedprioteret. 

Det bedste ved nu at være mor til to, er nok at opleve den søskendekærlighed, som Caroline viser. Det er så sødt og rørende. Mit moderhjerte flyder over af lykke, når Caroline vil kysse, kramme og holde Mathilde.
Og når hun bliver afleveret i dagpleje, viser hun ligeså stolt sin lillesøster frem, og de andre børn skal altså ikke komme al for tæt på. Det er nemlig HENDES lillesøster og hun passer godt på hende 😀 <3

mor til to
Jeg svæver stadig på en lyserød babyboble sky og jeg elsker virkelig det her barsel. Jeg nyder hver dag og jeg føler mig mere end heldig. At jeg har to så fantastiske guldklumper, sunde og raske. Ja, det er jeg virkelig taknemmelig for.

Jeg elsker mine piger, min lille familie, min mand.
Jeg elsker at være mor til to!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *