Påskehygge med familien

påske

Påskehygge

Kl. 4.00 i nat vågnede jeg med godt spændte bryster – altså som at de snart springer. Mathilde valgte nemlig at sove igennem for første gang. Og så er hun kun 6 uger gammel. Det er jo for vildt. Jeg kan ikke være andet end dybt taknemmelig og fuld af overskud med så nemme børn. 😀 (Overskuddet kan dog godt variere lidt alligevel 😉 ) Men tænk at mit største problem er pt, at vågne om natten pga. mine bryster er ved at eksplodere. Det kan man vist godt sige er mere end luksus. 

Mathilde klar til påskefrokost hos farmor og farfar, og selvfølgelig med påskelam på hagesmækken 😉

Efter vores skønne nattesøvn, har vi hygget med påskefrokost hos børnenes farmor og farfar. (Bliver stadig helt høj af at skrive BØRNENE. Jeg synes det er så vildt, at vi er en familie på 4 nu. Det er simpelthen bare for fedt!)

 Vi fik som sædvanlig en masse lækkert at spise, og for at det hele ikke skulle gå op i spisning for børnene, så havde påskeharen været forbi. Så da børnene havde spist var det tid til at gå på påskeæggejagt, hvilket var til stor fornøjelse. 🙂

 

påske
Det fineste påskepynt

Jeg synes også lige jeg vil vise jer den fine bordpynt fra påskeborderet. Den var super fin og meget nem at lave. Det er blot lidt mos og en blomst der er sat i en æggeskal og så sat i et æggebære. Super nemt, simpelt og ikke mindst meget dekorativt.

påske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *