Er du klar på en udfordring?

sommerform

Kom i sommerform

Det er 1. maj, solen skinner og jeg får lyst til en lille udfordring 🙂 Jeg er et konkurrence menneske og jeg elsker udfordringer. Og nu hvor det er ca. 2 måneder siden jeg fødte, er det på tide, at gi den en skalle, med at komme i lidt sommerform. Jeg mangler stadig at komme af med et par graviditets kilo, men mest af alt, at blive strammet op. Det giver ikke rigtig mening af fokusere på kiloene, da jeg absolut ingen muskelmasse har efter mere end 6 måneders inaktivitet pga graviditetsgener. Ligeså snart min muskelmasse bliver øget, vil min vægt helt automatik også stige. Så jeg har istedet, valgt at fokusere på cm. omkring lår, hofte, talje og arme. 

Udfordringen i maj måned lyder :

Gå min. 70 km i maj måned

Nu når det er så længe siden, jeg har været aktiv, er det med at starte stille ud. Og det gode ved gang er, at det ikke belaster ledene, og at det er en træningsform, som kan udføres flere gange ugentligt, uden at man skal være nervøs for skader eller overbelastninger. Der forbrændes færre kalorier i minuttet ved at gå, end ved at jogge og løbe. Til gengæld er gåturen ofte længere end løbeturen, hvilket kompenserer lidt for forskellen. 😉

Er der også gemt et konkurencegen i dig eller har du bare lyst til at komme i lidt bedre form, så tag endelig udfordringen op sammen med mig. 🙂 Er du frisk, så skriv gerne en kommentar løbende, hvor mange km du er oppe på. Det kunne være så hyggeligt at have nogen at “gå” sammen med.

Nu vil jeg hoppe i kondiskoene og gå min første tur til regnskabet 😀

Rigtig god dag til jer og god gåtur 😉

sommerform

7 tanker om “Er du klar på en udfordring?

 1. Lykke-Lykke siger:

  4,8 km blev det til idag.
  Imorgen må vist blive den første hvile dag 🙂
  Ialt 14,9

 2. Lykke-Lykke siger:

  Det er ikke fordi jeg ikke har fået gået de sidste mange dage, jeg har bare ikke lige fået det noteret her.
  Men fra den 6. maj til i dag har jeg gået 33,5km
  dvs ialt 53,2km

 3. Lykke-Lykke siger:

  Det går jo over alt forventning. 101,25 km er det blevet til, indtil nu. Og der er stadig 2 dage tilbage af maj måned????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *