Inspirationen til børnefødselsdagen

Børnefødselsdag

Madsjov til den perfekte børnefødselsdag!

Jeg er så småt igang med at arrangere Carolines 2 års fødselsdag og jeg sidder derfor lige og kigger billederne igennem, fra da hun blev 1 år. Jeg lavede bla. en frugtabe, bamseboller og de fineste delfiner. Jeg tænkte, at hvis du også er igang med at arrengere børnefødselsdag, så kan du måske bruge nogen af ideerne. 

Børnefødselsdag
Frugtabe

 

Børnefødselsdag
Delfiner

De fineste delfiner med bold i munden.
De er rigtig nemme at lave og du kan bruge det frugt du bedst kan lide til at pynte med. 

Sådan gør du:

  1. Halvver bananen 
  2. Skær enden på banan midt igennem 
  3. Tegn øjne på bananen med en sprittusch 
  4. Sæt en vindrue i “munden” på “delfinen”
  5. Skær bunden af delfinen skrå, så er den nemmere at få til at stå stabilt
  6. Sæt dem i et bære og pynt med frugt og flag
    De bliver pænest hvis du laver dem samme dag de skal bruges, da bananerne ellers bliver brune.

 

BørnefødselsdagDannebrogskage med lime

Jeg bagte denne Dannebrogskage med lime. Det er første gang jeg har prøvet at lave en kage med et “gyndent snit”. Og det skal helt sikkert prøves igen. Jeg brugte frugtfarve, da jeg ikke havde pastafarve, som der står man skal bruge i opskriften. Men det kan altså desværre ikke anbefales. Frugtfarven er slet ikke kraftig nok i farven og så gør den også dejen alt for tynd, så der er ingen vej udenom pastafarven. Sidenhen har jeg købt pastafarve, så nu er det altid på lager og det er virkelig effektivt i forhold til frugtfarve. Jeg købte pastafarven her 

Børnefødselsdag
Pizzasnegle

 

Børnefødselsdag
Bamseboller

Til bamsebollerne skal du bruge en bolledej, der ikke er for klistret. Jeg har brugt en almindelig tebolle opskrift. Når dejen er færdig, skal du tage lidt dej fra til snuden. Resten af dejen putter du lidt kakaopulver i for at farve den brun. Form bamsehovet og tag lidt at det ikke farvet dej, og form mulen og sæt på. 

Når bollerne er bagt, skal de pyntes med øjne og mund, som er lavet at glasur 🙂

For mere inspiration, se evt disse fine pølehorn og spidermankage eller de her flagremus trøfler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *