Edderkoppemuffins

Edderkoppemuffins

Edderkoppemuffins – Lav nemt dine muffins om til farlige edderkopper

Var det noget med en lille muffin til eftermiddagskaffen? 

Muffins er et hit hos de fleste. Og hvorfor mon? De er nemme at lave og man kan variere dem til det uendelige. Og så kan man pynte sine muffins, så de passer til enhver lejlighed. Derudover er muffins også geniale, når man skal bage til kollegaerne på arbejdet, klassekammeraterne i skolen eller når man skal have kage med på skovturen.

Jeg bager tit muffins og denne gang har jeg bagt muffins til halloweenfesten og selvom de måske ser lidt skræmmende ud, så smager de altså vildt godt. Og det er jo lige præcis sådan det skal være her til halloween. Tingene må gerne have et lidt farligt udseende og samtidig smage godt. Og det gør de her helt bestemt.

De er lavet af den lækreste chokoladekage med chokoladeglasur. Opskriften finder du her

Da jeg havde bagt mine muffins og de var kølet af, dyppede jeg dem i en skål med chokoladekrymmel, pyntede dem med to røde M&M´s som øjne og så brugte jeg Haribos lakrids Rotella til benene. Jeg rullede en Rotella ud og delte den på midten, som vist på billedet. Tilsidst skar jeg 8 lige lange ben og trykkede ned i muffinen. Det er da nemt 🙂

Edderkoppe muffin
Rotella rullet ud og delt på midten
Edderkoppe muffin
Uhyggelig edderkoppe muffin

edderkoppe muffin

Opskriften til mine muffins er den samme, som jeg bruger til denne edderkoppekage. 

Jeg fik desværre pyntet kagen med glasur inden jeg pillede bagepapiret af i bunden, som resulterede i af glasuren krakelerede. Så lad lige være med at lave samme fejl som jeg 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *