RAM’N – Den perfekte gave

RAM'N

RAM’N er både til store og små

Kender du RAM’N? Jeg gjorde ikke, før min ældste datter fik den i navngivningsgave. RAM’N er en billederamme, som passer ind i ethvert hjem med dets enkelte og fine design. Det er ikke bare en hvilken som helst ramme. Den kan nemlig rumme 50 kunstværker, inden den skal tømmes og så kan den dreje 360 grader, som den eneste på markedet. Det er altså mega smart, så bliver det ikke nemmere når man hele tiden får skiftevis tegninger der ligger ned og står op. 😀 Og så tager det vitterligt ikke mere end max 20 sek at sætte en ny tegning i rammen. Det eneste man skal gøre er at lægge tegning op mod akryl kanten – og tryk – og så sidder tegningen hvor den skal. Når du får endnu en tegning, lægger du den blot ovenpå den gamle og gør det samme, igen og igen. Jeg synes altså det er mega smart og på den måde ligger alle de fine tegninger i kronologisk rækkefølge og de er nemme at sætte i en mappe når rammen skal tømmes. 

Rammen er den perfekte gaveide til alle aldre. Min datter Caroline fik den som sagt i navngivningsgave og den har lige fra jeg blev gravid med lillesøster Mathilde også stået på hendes ønskeliste. Men rammen er bestemt ikke kun til børn. Jeg synes virkelig også det vil være en super fin gave til fx bedsteforældre og oldeforældre. Fordi, hvor gør man af alle de fine tegninger børn, børnebørn og oldebørn kommer med? Jeg kan virkelig godt lide tanken om at børnene har hver deres ramme hos bedsteforældrene/oldeforældrene hvor alle deres fine kreativiteter har deres faste plads <3 Og jeg er sikker på at både børn og bedsteforældre vil elske det ligeså meget.

Går du med overvejelser om at købe rammen til én af dine nærmeste, så skynd dig ind på RAM’N.dk, de giver nemlig 15% på hele shoppen både fredag og lørdag med koden “HURRA”i anledning af deres 4 års fødselsdag. Og hvis du køber 2 x RAM’N lægger de farveblyanter med i pakken. Men skynd dig, det er som sagt kun fredag og lørdag.

Du kan se alle de mange fine variationer her. Der er én for enhver smag.

Mangler du andre gaveideer til de små kan du finde inspiration her i et af mine tidligere indlæg.

Rigtig god weekend allesammen. Vi skal i sommerhus med børnenes farmor og farfar og vi glæder os helt vildt til en hyggelig weekend i godt selvskab med god mad, lange gåture og masser vandplaskeri. <3

//Lykke

RAM'N
RAM’N EG – KLAR AKRYL

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *