Hvilken sovepose skal jeg vælge til baby?

Sleepbag

Mit bud på den BEDSTE sovepose til baby

Da jeg blev gravid første gang kendte jeg kun til Voksi posen og synes den var vildt lækker. Jeg var overbevist om at min kommene baby skulle putte i sin barnevogn i en Voksi pose.
Jeg fødte Caroline om sommeren og jeg havde derfor ikke købt posen inden hun kom til verdenen. Hvilket jeg blev rigtig glad for. Det er en helt ny verden man skal lære at kende når man bliver mor og der er et hav af forskellige produkter, mærker og kvaliteter man ikke ved noget som helt som, før man bliver mor. 
Da det blev efterår, synes jeg dog ikke det var nok med dynen i barnevognen og jeg ville ud at have fat i en sovepose. Jeg var meget i tvivl om hvilken jeg skulle købe. Og tilfældigvis havde én fra min mødregruppe købt en Sleepbag til sin datter og da jeg mærkede det bløde plys den er forret med var jeg helt solgt. Men det var selvfølgelig ikke nok at den bare var blød. Den skulle jo også være varm og nem at bruge. Og det skal jeg altså lige love for den er.

Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg har købt en Sleepbag og slet ikke når jeg hører nogen af mine veninder bande Voksien langt væk, fordi det er så bøvlet at skifte fra fx sommerdyne til vinterdyne, der er en masse snore der skal bindes alt for mange steder og så kan den ikke maskinvaskes.

De problemer er der altså ikke ved en Sleepbag. Sleepbagen kan maskinvaskes helt op til 60 grader og så kan den tørres i tørretumbleren. Hvilket jo er helt genialt, hvis baby har et uheld i posen og skal ud at sove om to timer igen. Så er det altså bare og vaske posen på et hurtigt program og så i tørretumbleren, og så er den klar til næste lur. Du kan se hvor nemt den vaskes lige her.

Sleepbagen er også virkelig nem at folde i forhold til voksien. Jeg så denne her video én gang, hvor man kan se hvordan den skal folde både til sommer- og vinerbrug og fra 0-3 år. Jeg så den nok mest for hyggens skyld fordi jeg var så spændt på at komme igang med at bruge den, men så var jeg også helt klar 😉

Det jeg også godt kan lide ved Sleepbagen er, alt det ekstra man kan få til den. De har både lavet bæreplade, så den den kan bruges som lift, legestænger, så man kan bruge den som legetæppe og så kan man få et UV-selj, så den kan bruges i haven om sommeren og beskytte baby for solens stråler.

Da jeg blev gravid her anden gang var jeg ikke et sekund i tvivl om at lillesøster Mathilde også skulle have en Sleepbag og så måtte jeg altså også have fat i en bæreplade. Den sparede jeg nemlig væk da jeg købte min første Sleepbag. Men gud hvor er det lækkert at kunne lægge Mathilde i posen inde i stuen og så bære hende ud i barnevognen uden hun bliver kold. 

Alt det andet ekstra udstyr har jeg desværre ikke, men det stod skam på ønskelisten;)

Derudover blev Sleepbag I 2016 testet fri for problematiske kemikalier i TÆNK’s kemitest og dermed et af de sikreste valg, når der skal købes sovepose. Og som et lille ekstra plus, så er den dansk og kommer faktisk fra min hjemby Horsens 😀

Vi ELSKER vores soveposer og de overrasker hver eneste gang. Der er flere gange jeg har været bekymret for om jeg nu har givet pigerne nok tøj på. Især når jeg ser hvad andre pakker deres børn ind i inden de skal ud at sove. Men det er selvfølgelig fordi de ikke bliver puttet i en Sleepbag. For jeg har altså endnu aldrig prøvet at tage dem op fra lur, kolde. De har altid været dejligt varme selvom de ikke er pakket ind i en masse tøj. 

Den eneste ulempe jeg synes der er ved Sleepbag er, at lagnet blivet sat fast med velcro. Det ødelægger nemlig alt det fine hjemmetstrikket uldtøj, så derfor bruger vi for det meste sleepbagen uden lagen. Det er nemlig på selve lagnet at den hårde velcrodel sidder. Men posen kan jo også sagtens bruges uden lagenet, så det er skam et mindre problem 😉 Jeg tror dog jeg havde fortrukket trykknapper istedet. 

Sleepbagen er altså ganske enkelt mit bedste bud på en sovepose. Den er praktisk, dejlig varm og forret med det seriøst blødeste plys du kan forstille dig, den har mange anvendelses muligheder, den kan vokse med baby (0-3 år) og så synes jeg den har et skønt design og at den er lavet af en super kvalitet. Det er ikke ligefrem den billigeste på markedet, men det er den bedste! 😉

Sleepbag
Sleepbag

Sleepbag

Sleepbag

Sleepbag
Sleepbagen passer også perfekt til klapvognen. 

Her kan du se hvad der ellers er rigtig rart at have til baby😉

Husk du kan følge med på min facebookside Lykke-Lykke og min Instagram Lykke_Lykke.dk hvor du kan finde masser af inspiration til sjove og kreative madideer, madpakkeideer, og virkelig mange kreative ting til børnefamilier ??

6 tanker om “Hvilken sovepose skal jeg vælge til baby?

 1. Vibe Mathiasen siger:

  Bruger du din sleepbag i barnevognen med bæreplade ? Det er ret hårdt at sove på da der ikke er madras imellem. Jeg bruger aldrig min bæreplade, for datteren sover i SleepBag hver dag og så gider jeg ikke tage den ud og i hele tiden.

  • Lykke Lykke siger:

   Hej Vibe.
   Ja jeg bruger sleepbagen i barnevognen hver eneste dag. Jeg havde samme tanke som dig, med at den var lidt hård at sove på med bærepladen i, men jeg vurderede at det var ok, så længe de var helt små og endnu ikke vejer så meget. Men jeg er helt enig i at det ikke er helt optimalt.

 2. Mette siger:

  Ved godt at det er et gammelt opslag, men faldt over det da jeg er på udkig efter en søskendevogn. Er der plads til sleepbagen med bæreplade i baby jogger double vognen? 🙂

  • Lykke Lykke siger:

   Hej Mette
   Du er altid velkommen til spørge. ?
   Og ja sleepbagen kan godt være der i med bærepladen. Det fungere ret godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *