Sygdom gå væk

Desinfektionsspray

Slut med sygdom tak!

Nu har vi skrantet i over 4 måneder. Vi har ikke været sådan helt nede at ligge, hvilket jeg nok snart hellere ville have været i en uge eller to, istedet for at være halvt på toppen i 4 måneder. Vi har i 4 måneder været snottet, hostet, haft feber på skift. Og Mathilde har været snottet uafbrudt i 4 måneder og har ofte feber on/off en dag eller to og tager sig rigtig meget til ørene. Hun er dog ekspert i at sove sig fra næsten alt. Vi har været ved lægen, som sagde hun havde væske på begge øre og henviste os til ørelæge. Så på torsdag går turen til ørelægen og så håber jeg vi kan få en forklaring på alt det snot og at hun tager sig sådan til ørene. Det med syge børn er altså en af de ting der er allerværst ved at være startet på arbejde. Jeg har det virkelig ikke godt med at andre skal passe mine børn når de er syge. De har brug for mig og det føles kun rigtig for mig at det er mig der er hos dem. Men på samme tid har jeg også vildt dårlig samvittighed overfor mine kollegaer at melde mig syg. Jeg hader virkelig det dilemma. Heldigvis har det ikke været det store problem endnu. 

Jeg synes vi gør alt for at holde os bakteriefrie. Jeg bruger den ene spritflaske op efter den anden. Vasker hænder konstant og vasker håndklæder osv hele tiden. Men vi har alligevel ikke kunne holde os raske. Aldrig har jeg selv været så forkølet i så lang en periode. Så det sidste nye jeg har anskaffet mig for at komme alle snotbakterierne til livs er de her desinfektions spray fra Mommy Care.

Desinfektionsspray

Det er en naturlig desinfektionsspray som udelukkende er fremstillet af naturlige ingredienser fra fødevareindustrien. Produktet er klinisk testet og fjerner 99,9 % af alle bakterier. Den er altså helt perfekt til, nemt at komme alle bakterierne til livs på alle legesagerne. Jeg bruger den flittig og jeg håber den kan være med til at få os på toppen igen. Den kan selvfølgelig også bruges til al mulig andet som fx puslebordet, legetæppet, eller køkkenbordet. Og så er “to-go” modellen på 70 ml, altså genial til at have med i tasken, når dit barn på fx indkøbsturen gnaver sig igennem grebet på indkøbsvognen, fordi gummerne klør. 

Mommy Care Naturlige Desinfektionsspray er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser fra fødevareindustrien. Alkoholen er baseret på majs og sukker, mens desinfektionen stammer fra olier som tea tree, citrus og spearmint. Sprayen er vildt nemt at bruge. Man sprøjter bare desinfektionssprayen på det ønskede område med en passende afstand, så den forstøvede væske fordeler sig på det ønskede område. Så skal det bare tørre og det er ikke nødvendigt at tørre efter. Der efterlades nemlig ingen farlige kemiske rester. Det er altså smart. 

Nu krydser jeg fingre for at vi alle snart er friske og kan få lidt mere energi og overskud. Vi er da i hvert fald gået den rigtige årstid i møde, så nu mangler vi bare solen og varmen og ikke mindst lyset.  

 

Indlægget indeholder reklame.

 

En tanke om “Sygdom gå væk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *