Hold styr på børnenes ting

tøjklistermærker

Undgå at dine ting bliver væk vha. navnemærker

Indlægget indeholder reklame

Mange kender det. Børnene er startet i institution og pludselig kommer de hjem med kun én handske og deres hue er blevet byttet ud med sidemandens. Og det værste af det hele er, at man får det aldrig igen, fordi der nemlig ikke er navn i. Jeg har rigtig længe, ja faktisk så længe Caroline har gået i dagpleje, tænkt på at jeg skulle have navnemærker i hendes tøj. I mellem tiden er der så lige kommet en lillesøster til, som også er startet i dagpleje, inden jeg fik gjort noget som helst ved det. Men bedre sent end aldrig som man siger, ik?. 😀 Jeg har faktisk været ret forskånet for at midste ting, og risikoen er selvfølgelig også minimal i en dagpleje i forhold til vuggestue. Men én gang om ugen er de i legestue, hvor der er virkelig mange børn og der har jeg desværre mistet en hue, som har været væk i flere måneder nu. Så den regner jeg altså ikke med at få igen. Og en hue er altså ikke til at undvære i det her vejr, så det måtte betyde, at jeg selv måtte skynde mig, at sy en ny til hende. Og det blev så denne her, som er syet ud af min mors og mine egne gamle stofrester. Vi har begge to SÅ mange stofrester liggende og så er det altså vildt dejligt når de bliver brugt til noget godt brugtbart noget, som fx denne hue. 🙂

Men nu håber jeg ikke jeg mister mere end den hue. Jeg har nemlig langt om længe fået fat i navnemærker. Og det er altså ikke bare hvilke som helst navnemærker. Jeg er i hvert fald vilde med dem. Jeg har bestilt dem på Ikastetiket.dk, og hvorfor jeg er så vilde med dem er fordi, at man bl.a. har så mange valgmuligeder til at gøre sine navnemærker helt personlige. Man kan nemlig sætte et billede på af børnene eller hvad man nu ellers har lyst til at sætte på. Som du kan se på billedet her under, har jeg skrevet navn, mobilnummer og sat et billede på af Mathilde. 

Navnemærker

Når børnene kommer i børnehave og endnu ikke kan læse, så er det også vildt smart, at de selv kan finde deres ting, ved at genkende et billede af dem selv eller en figur man har sat på. Tøjklistermærker kan bruges til stort set alt, for de tåler nemlig både vaskemaskine og opvaskemaskine. Tøjklistermærker virker som et klistermærke og skal hverken syes eller stryges, og det er jeg altså stor tilhænger af. Jeg har bla. brugt mine mærker til tøj, sko, tasker, cykelhjelm, drikkedunke, madkasser og mine babyalarmer. 

Jeg er så glad for endelig af have fået navn på mine babyalarmer. For hold nu op hvor har jeg tit været i byen og så kan vi ikke kende forskel på vores babyalarmer. For der er altså ret mange der her denne her Neonate, som jeg har.

Caroline skal i børnehave til sommer og så skal jeg helt sikkert have fat i mange flere tøjklistermærker, så jeg kan få sat navn i nærmest alt hvad hun får med der op. De er så hurtige og nemme at bruge og så holder de virkelig godt.

tøjklistermærker

tøjklistermærker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *