Børnevenlig madplan fra mambeno

børnevenlig madplan

En madplan gør altså bare hverdagen en hel del lettere

Reklame for Mambeno

Det kan godt være at dette indlæg er en reklame for mambeno, men ikke desto mindre kan jeg stå inde for hvert et ord. Madplaner gør altså bare hverdagen med småbørn så meget lettere. Jeg lavede faktisk et nytårsforsæt, som gik ud på, at jeg skulle lave madplaner til hver eneste uge fra 1. januar.

1. januar var nemlig der jeg startede på arbejde efter endt barsel og jeg har virkelig været glad for, at jeg har fået lavet de madplaner. For med to små børn og arbejde, så har man altså ikke overskud eller tid til at skulle tænke på aftensmad, hver eneste dag man kommer hjem. Jeg lavede mine madplaner hver søndag aften og så handlede jeg gerne ind mandag. Men hver søndag kom det faktisk bag på mig, hvor lang tid det egentlig tager at lave de madplaner og tilhørende indkøbslister. Måske mest af alt fordi jeg er så ubeslutsom. Hvad har man nu lyst til at spise i løbet af ugen, og børnene skal jo også kunne spise det. Jeg brugte faktsik ret lang tid på at surfe rundt på nettet, for at finde forskellige opskrifter og dernæst skulle jeg jo have lavet indkøbsliste til det hele. 

Alt dette slipper man altså for ved Mambeno. Her får du en madplan til 5 dage, som er virkelig nemme, hurtige og ikke mindst børnevenlige retter. Og hvis der er en ret du tænker ikke lige er dig, er det super nemt, at bytte den ud med en anden, fra fx en tidligere madplan. Indkøbslisten bliver lavet helt automatisk og du skal blot tjekke, om der er noget af det, du har i forvejen og det tager altså ikke lang tid. En anden ting som er MEGA smart er at du kan tilføje din indkøbsliste direkte til Coop og så kan du få det hele leveret lige til døren. Sé, det er genialt. Jeg er begyndt at have fri hver mandag, hvilket betyder, at jeg får det hele leveret om mandagen, hvor jeg alligevel er hjemme. Nogen gange tager jeg selvfølgelig op og handler selv, men andre gange vil jeg bare hellere bruge tiden på noget andet end indkøb.

Her kan du se hvordan en uges madplan fx kan se ud.

Mandag: Schnitzel med melonsalat og hvidløgsflute

børnevenlig madplan

Tirsdag: Indbagt rødspætte med sommersalat (Virkelig nemt og smager super godt)

børnevenlig madplan

Onsdag: Oksegryde med bulgur

børnevenlig madplan

Torsdag: Bulgurfrikadeller med nye kartofler, tzatziki og salat.

børnevenlig madplan

Fredag: Flanksteak med hasselbagte kartofler og fennikelsalat

børnevenlig madplan

Lørdag: Valgfri

Søndag: Valgfri

Du kan få mambenos app på telefonen, så du kan ordne ugens madplan på farten. Madplanen koster 39kr om måneden, og så får du også en ny madplan hver torsdag, indkøbsliste på mobilen, super nemme og hurtige opskrifter, og du får sågar også madplan til dine madpakker og tilsidst får du en nem mulighed for at få det hele leveret. Til en travl børnefamilie er alt det her altså bare genialt. Nu har jeg lavet madplan hver eneste uge siden nytår og jeg tror aldrig jeg stopper med det igen. Det giver mig så meget mere overskud, at der er handlet ind til en hel uge.

Så går du og overvejer at komme igang med madplanerne, så er Mambeno altså et rigtig godt sted at starte. Rigtig god fornøjelse.

 

Alle de fine billeder er Mambenos egne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *