Lækre müslibarer til madpakken

Begge piger sover og regnen siler ned udenfor, så jeg er gået i køkkenet for at lave müslibarer til madpakken.

Jeg har altid en lille snack med på madpakken i form af de her bananpandekager, en figenstang, eller fx de her müslibarer. 

De er ret nemme og lave se bare her

Du skal bruge:

  • 100 g mandler
  • 50 g sesamfrø
  • 35 g kokosmel
  • 100 g havregryn
  • 60 g kokosolie
  • 25 g smør
  • 2 spsk agave sirup
  • 150 g dadler
  • 20 g tranebær
  • 2 stk Castus frugtstænger med nøddemix

Sådan gør du:

  1. Hak mandlerne groft
  2. Kom mandler, sesamfrø, kokosmel, havregryn på en bageplade med bagepapir og rist det i ovnen i ca.12 min ved 200 grader. Vend det et gang eller to undervejs, så det ikke brænder på i kanten
  3. Smelt kokosolie, smør og agave sirup i en gryde
  4. Tag stenene ud af dadlerne og kom dem i en minihakker sammen med den smeltede masse
  5. Blend det til en ensartet masse og kom det tilbage i gryden
  6. Varm det op så det bliver lidt mere flydene
  7. Sluk for varmen
  8. Kom nu mandler, sesamfrø, kokosmel og havregryn ned i gryden og rør rundt
  9. Kom tilsidst tranebær og hakket frugtstænger ned i gryden og rør til det er blandet godt
  10. Fordel massen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir. Silikoneforme fungere også rigtig godt
  11. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min eller til de er gyldne på toppen. Pas endelig på at de ikke får for meget. 
  12. Tag dem ud og lad dem køle af i formen
  13. Når de er kølet af, kan du skære dem ud i ønsket størrelse
  14. Opbevar dem i en lufttætbeholder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.