De fineste gaveideer til hele familien

Gaveideer

Personlige gaveideer til hele familien

Indlægget er sponsoreret af Cewe.dk

Inden vi ser os om, så står der december i kalenderen og det store julegaveindkøb starter. Jeg elsker selv at blive overrasket med en gave, der er en personlig tanke bag, men det kan ofte være svært at finde på disse gaver synes jeg. Kunne du også godt bruge et par ideer til nogen gaveideer, hvor der ligger en ekstra tanke bag, så har jeg samlet et par ideer her.

Gaveideer

Til de mindste i familien er denne her pegebog altså helt fantastisk. Den har nogen rigtig fine tykke og robuste sider, som er sat sammen med en smidig spiral i ryggen og så er den helt uden skadelige stoffer. Bogen kan indeholde 22 billeder. Jeg har lavet bogen til min datter på 1,5 år og hun er vild med at se alle billederne af hende selv og nogen af de personer hun har aller kærest. Hun peger på livet løs og siger SEEE. 😀 

Der er direkte link til pegebogen her

Gaveideer

Til de lidt større børn er det her vendespil helt genialt. Spillet indeholder 50 brikker (25 fotomotiver), så der er rig mulighed for at lave en sværhedsgrad der passer til hele familien. Til at starte med bruger vi kun ca. 10 brikker, så tager spillet ikke så lang tid og de mindste kan få en god oplevelse med at blive færdig med spillet inden deres koncentration udløber. Jeg synes der er så mange gode ting ved det her spil. For mig er det meget mere end et vendespil. Jeg synes det er super hyggeligt, at man kan sidde at tale om de forskellige billeder der er på brikkerne og mindes de gode stunder, tale om de forskellige personer, som man måske ikke ser så ofte osv. Derudover er det som sagt en god måde at træne hukommelsen på, samt lære at koncentrere sig på, som vi øver os meget i herhjemme 😛 

Der er direkte link til vendespillet her

Gaveideer

Jeg har også bestilt det her puslespil, hvor jeg har sat et billede på af min mand og mine to piger. Min ældste pige på 3 år elsker at lave puslespil. Det var virkelig sjovt at se, hvor koncentreret og meget interesseret hun pludselig blev, da vi skulle lave lige præcis det her puslespil af hende selv, sin søster og far. Hun kunne på hver brik se hvad det forestillede, hvilket gjorde det meget sjovere for hende at lave og bestemt også nemmere.

Der er direkte link til puslespillet her

Når man designer sit puslespil eller for den sags skyld alle de andre produkter Cewe.dk har, så fortæller de hvor godt dit billede er egnet i form af en grøn, gul og rød smiley. Måske det er logik, at man kun skal vælge de billeder der udløser en grøn smiley, men på det her puslespil, har jeg altså valgt et billede som gav en gul smiley. Jeg kan godt se det kunne have været mere skarpt, men synes det er okay. Men til næste gang vil jeg nok alligevel foretrække at vælge et billede med en grøn smiley, da det bare er det fedeste når billedekvaliteten er i top. 🙂

 

Jeg håber I er blevet inspireret og kunne bruge ideerne og hvis I får lyst til at bestille hos cewe.dk, så husk lige at I kan få 75kr i rabat til jeres fotobog. I skal blot tilmelde jer deres nyhedsmail.

Rigtig god weekend allesammen 

Følge endelig med på min instagram Lykke_Lykke.dk og min facebook Lykke-Lykke hvor jeg dagligt deler kreative ideer 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *