Julemagi fyldt med finurligheder

finurligheder

Find din indre kreativitet frem sammen med børnene og du er sikret timevis af underholdning

Reklame for Finurligheder.dk

Hjemme hos os elsker vi at være kreative. Jeg elsker at kunne skabe noget sammen med børnene og kunne fordybe os i nogen ting sammen. Og jeg kan mærke, at jo ældre Caroline bliver, desto sjovere og mere kan hun koncentrere sig om de ting vi laver. Og det er altså mega fedt. Hun er ca. 3,5 år og nu er hun ved at lære at klippe. Hun kæmper en kamp og vil bare så gerne lære det og det er da fantastisk. Det er så livsbekræftende at se begejstringen i børnenes øjne, når de har lært nyt og lavet nye ting. Og med denne her julekasse fra finurligheder er der rig mulighed for at udforske kreativiteten og lave nye finurlige ting. Alt er tilladt og intet er forkert.  Jeg har selv allerede brugt et par timer på at lege med kassens indhold og jeg vil lige vise jer hvad der er kommet ud af det. Først lavede jeg denne fine julekule. Jeg har brugt det fine papir fra kassen, det røde bånd samt snor og klokke. Derudover har jeg brugt en kuglepind, saks og en limpistol. Se fremgangs måden nedenfor. finurligheder finurligheder 

Tegn 12 cirkler på det papir du ønsker at bruge

finurligheder

Klip de 12 cirkler ud

finurligheder

Læg cirklerne ovenpå hinanden og sy dem sammen på midten. Jeg brugte symaskinen

finurligheder

Klip ikke snoren af, den ene ende skal du bruge til at binde klokke i og den anden til at hænge på træet finurligheder

Fold det øverste lag og lim dem sammen i bunden. Tag næste halve cirkel og lim den sammen med øvestre lag, men nu i toppen. Forsæt skiftevis hele vejem rundt. Lim til sidst en sløjfe på toppen og bind en klokke i bunden. finurligheder

Nu er den klar til at pynte på juletræet 🙂 Jeg fik også lavet denne fine julemand. Du kan bruge limpistolen og lime et rødt silkebånd på bagsiden og så kan han også pynte fint på juletræet:) finurligheder

Denne her uro er jeg ret vild med. Den er super nem at lave og så synes jeg bare den er super dekorativ. Du kan også bruge de andre træelementer til at lave dine egne fine uroer med. Jeg har bare bundet sytråd fast i bundet af den øverste træfigur, sat en klokke på og viklet snoren igennem to gange, så bliver klokken siddende hvor den skal og sat sytråden fast omkring toppen på næste træfigur.

Og så er det jo bare at gentage med den næste træfigur. finurligheder

Et julekort fik jeg også lavet. Jeg har brugt tapen som lys og så har jeg klippet en flamme ud af et guld blad og til sidst pyntet med det røde silkebånd i bunden.

finurligheder finurligheder

Min farvorit er de her juletræer. De er så fine synes jeg og jeg er sikker på de vil være super dekorative i de andre motiver også. Se under billedet hvor nemt du laver dem. finurligheder finurligheder

Halver det stykke papir du vil bruge

finurligheder

Fold det på midten og tegn en streg fra hjørne til hjørne

finurligheder

Fold det ud og fold nu trekanten som en musetrappe

finurligheder

finurligheder

Stik en nål igennem midten, så du lige får hul

finurligheder

Nu kan du stikke pinden igennem. Fordel forsigtigt juletræet på pinden. Pres bunden af pinden ned i en korkcirkel og lim en stjerne på og vupti du har det fineste juletræ. finurligheder

Du kan bruge samme fremgangsmåde hvis du vil lave dette lys.

finurligheder

Til sidst lavede jeg dette hjerteophæng med masser af fine perler. Som man næsten kan se på billedet, så er det taget om aftenen. Jeg havde siddet med kassen det meste af dagen, men hen på aftenen kunne jeg slet ikke slippe lysten til at forsætte med at lave sjove og finurlige ting, for jeg havde ikke engang brugt halvdelen af kassens indhold endnu. Der er altså materialer til rigtig mange timers leg og fordybelse i sådan en kasse og jeg kan med hånden på hjertet kun give mine varmeste anbefalinger til disse finurlige kasser. Man kan både få en monsterkasse, klovnekasse, drømmekasse, skibskasse og denne julekasse. Du kan se alle kasserne ved at trykke på linket lige HER. Jeg tænker det er en virkelig fin gaveidé. Det er en gave med virkelig mange timers leg i og ikke mindst så er det en gave hvor børns og voksnes kreativitet bliver sat på prøve. Jeg synes det er en super fed måde at være sammen med sine børn på og jeg er tilbøjelig til at sige, at jeg er overbevist om at alle børn vil synes det samme. finurligheder finurligheder finurligheder finurligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *