30 års fødselsdag

30 års fødselsdag

Dagen hvor jeg fyldte 30 år

Nu har jeg efterhånden snakket så meget om at jeg snart blev 30 år og tænkt nu er det allerede 14 dage siden. Fredag den 30. juni fyldte jeg 30 år og det eneste der var planlagt for den dag, var at Caroline skulle blive hjemme fra dagpleje, så vi alle kunne hygge med et lækkert morgenbord med hjemmebagte boller, æg, juice, kaffe og hvad der nu ellers hører sig til. Og om aftenen havde min veninde og jeg aftalt, at vi skulle ud at have sushi. Det er en tradition min veninde og jeg har haft de sidste 3-4 år, fordi Emil altid plejer at arbejde på min fødselsdag (ligesom alle andre dage) Derfor plejer jeg altid at arrangere sushihygge med min veninde, så jeg er sikker på, at jeg ikke kommer til at sidde alene på min fødselsdag. Og på min 30 års fødselsdag skulle jeg selvfølgelig være mere end sikker på, ikke at komme til at sidde alene, så sushidaten var planlagt længe i forvejen. 

Morgnen startede som så mange andre morgener. Emil skulle lige have gravet kartofler op og leveret dem til vores lokale gårdbutik, som sælger dem for ham og inden han var hjemme igen var klokken ca. 9.30. Så da han kom hjem stod der nybagte boller på bordet og der var friskbrygget kaffe på kanden og så var vi endelig klar til lidt fødselsdagsfejring. Det er ret typisk, at vi ikke kan planlægge ret meget herhjemme. Med en selvstændig landmand i huset, så kommer alt an på vind og vejr. Og oftes bliver 5 min til en halv time. Så, skal vi ud af døren på et bestemt tidspunkt, så siger jeg gerne vi skal køre min 15 min. før end vi egentlig skal. Er der mon andre der kender til det?

Nå, men da vi endelig fik sat os til bords hyggede vi os virkelig og nød, at vi ikke havde nogen planer før om aftenen. Der går virkelig langt imellem, at vi sidder hele vores lille familie og bare kan slå tiden ihjel, nyde, hygge og være total nærværende. Jeg elsker når det sker!
Jeg havde kun lige taget første mundfuld af min kaffe, før Emil rejser sig og lige skal hente noget. Han kommer tilbage med en gave i hver hånd. Den ene er fra pigerne og den anden er fra ham selv. Jeg starter med at åbne den fra pigerne. Det er en flad lille gave, som er pakket ind i blåt blomstret papir. Jeg spotter hurtigt, at det er den ældre dame, som vi købte gården af ´s gamle gavepapir, som han har fundet i det lille skab, vi har under trappen. Der ligger nemlig stadig noget gammelt støvet tapet og gavepapir, som den ældre dame garenteret har haft liggende dér i rigtig mange år og det har vi altså heller ikke lige fået ryddet op i endnu. Men sikke et held for Emil, når han pludselig står i sidste øjeblik og skal pakke gave ind til sin hustrus 30 års fødselsdag og ikke har fået købt gavepapir. Haha, det er virkelig Emil i en nødeskal 😀 Men det har nu også sin charme! Og gaven var altså ikke noget han havde fundet under trappen. Den var virkelig helt perfekt. Det var nemlig et årskort til Givskud Zoo. Jeg har længe tænkt på, at det kunne være fedt at have årskort til Givskud Zoo i år. Især fordi jeg synes Caroline har en god alder til det nu og at jeg er på barsel. Så jeg tænker der er rig mulighed for at få det brugt. Og dagen i dag indvier vi kortet og tager afsted sammen med nogen af vores fantastiske naboer og deres skønne børn. Det glæder jeg mig virkelig meget til. 
Den anden gave var selvfølgelig fra Emil selv. Jeg havde ingen anelse om hvad han havde fundet på og havde heller ingen ide om, hvad det kunne være da jeg så gaven. Den havde samme størrelse som en parfume eller sådan noget. Da jeg åbnede gaven blev jeg vildt overrasket og helt vildt glad. Han havde ikke fået nogen ønskeseddel fra mig, så jeg synes virkelig det var godt ramt. Han havde nemlig købt et Garmin Vivosmart HR+ ur til mig. Jeg har glædet mig så meget til at komme igang med at være aktiv igen efter en lang og hård graviditet.Så det er den helt perfekte gave, som bare gør det endnu sjovere at komme igang med motionen igen. Virkelig fedt!

Da vi var færdige med at spise morgenmad, fik Emil pludselig lyst til lige at rydde op og gøre lidt rent. Og ja, det trængte måske en lille smule, men det var ikke sådan ligefrem, fordi jeg synes det var dét min fødselsdag skulle bruges på. Men det synes Emil altså. Og jeg skal da love for at det lige pludselig blev til hovedrengøring. Og det skal lige siges, at Emil gør aldrig rent på den måde, medmindre vi får gæster. Så, på det tidspunkt fik jeg en lille bitte mistanke om, at den kage, som han havde sagt ville blive leveret til eftermiddagskaffen ikke skulle nydes kun os to.
Midt i rengøringen kommer der pludselig en bil ind i gårdspladsen. Det var ikke kagen men derimod blomsterbudet. De havde den største og smukkeste buket røde roser med. Emil spurgte med det samme hvem det var fra og jeg troede derfor straks det var fra min mor og far. Da jeg blev 25 år, fik jeg nemlig en ligende buket af min mor og far og desværre ingen af Emil, som ovenikøbet var på arbejde hele dagen. Så det undrede mig ikke rigtig hvis det var det samme igen. Men den VAR fra Emil og med det sødeste kort i. Shit hvor blev jeg glad. Der er da ikke noget bedre end at blive positivt overrasket 😀 Det var den helt perfekte dag indtil nu, bortset fra jeg synes det der rengøring begyndte at tage lidt overhånd. Klokken nærmede sig 15.00 og det var ved at være kaffetid og siden morgenmaden havde Emil altså bare randt rundt som en skolden skid, både indendørs og udendørs. Et par minutter i 15.00 kom Emil endelig ind. Nu var det endelig kaffetid. Idet jeg satte kaffen over, kunne jeg pludselig se ud af vinduet, at der var en bil der blinkede og drejede ned til os. Jeg tænkte først at det var kagen som Emil snakkede om han havde bestilt, men jeg så hurtigt at det altså ikke kun var én bil der drejede ned af indkørslen, men der blev ved med at dreje biler ned til os. Tror ca der var 10-15 biler. Nu gav det hele pludselig mening. Emil havde arrangeret surprice party for mig. Endnu engang overraskede han mig. Og det var virkelig den bedste overraskelse han overhovedet kunne give mig. Hele min familie kom, hans familie, vores naboer og mine veninder. Det var virkelig den fedeste oplevelse. Det væltede ind med biler og ud kom alle dem jeg holder allermest af. Og ganske rigtigt så blev kagen leveret, den havde min mor og far nemlig med. 😉

Jordbærlagkage - fødselsdag
Jeg siger jer, det her er nok verdens bedste lagkage. Shit hvor smager den altså bare sindsyg godt 😀 Den er fra Lagkagehuset i Horsens.

Emil havde dækket op ovre i garagen. Der var pyntet op med flag, balloner og musik. Og der var hængt billeder op på væggene af mig fra jeg var helt lille og så til nu. Det var virkelig en god ide. Det var både sjovt for mig selv at se alle de gamle billeder, men det var det bestemt også for alle gæsterne. Det hele var virkelig bare overvældende. De næste par timer kom der stille og roligt flere og flere gæster, da det ikke var alle der kunne nå at være der til kl. 15.00. Wauw, hvor var det altså bare den bedste 30 års fødselsdagsgave jeg overhovedet kunne ønske mig. Men ikke nok med det så havde folk jo også bare de fineste gaver med. 

Her er lidt af de vanvittig lækre gaver jeg var så heldig at få -->

  • Iphone 7 plus
  • Kähler Vaser
  • Blomster
  • Det lækreste tøj
  • Cafebesøg
  • Weber bålsted med de fineste hjemmelavet snobrødspinde
  • Royal Copenhagen skål og kande
  • Havemøbler
  • Penge

Jeg kan vist godt konkludere at det slet ikke gjorde ondt at blive 30 år, men tallet har jeg nu stadig ikke helt vænnet mig til her 14 dage efter. Gad vide hvor lang tid det kommer til at tage 😀 ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *