Bananpandekager

Pandekager

Pandekager der ligger en god bund

De her pandkager har jeg altid liggende i min fryser til pigerne. De smager virkelig godt og så er de sunde og mættende. Jeg bruger dem ofte som en lille snack inden aftensmaden, når ulvetimen nærmere sig. Jeg synes også de er uundværlige når vi skal ud at køre. Der er de altså super nemme lige at have med. Og det gode er at man bare lige kan tage dem ud af fryseren lige inden man kører, og så er de tøet op når den lille sult melder sig hos junior. Og det skal lige siges, at de bestemt ikke kun er til børn. Jeg elsker selv at have dem med til om eftermiddagen hvor sukkertrangen melder sig.

Jeg laver altid en ordentlig portion, så jeg som sagt har til fryseren

Ud af denne portion fik jeg ca. 35 pandekager

Det skal du bruge:

 • 4 bananer
 • 1 æble
 • 1 spsk chiafrø (kan undlades)
 • 4 æg
 • 2 tsk vaniliesukker
 • 1 stk bagepulver
 • 3 dl havregryn
 • 1 dl groft rugmel
 • kokosolie

Sådan gør du:

 1. Hæld 1 dl kold vand over chiafrøene og lad dem trække mens du laver resten
 2. Mos bananerne
 3. Skræl æblet og riv det
 4. Kom banan, revet æble, æg, vaniliesukker, bagepulver, havregryn og groft rugmel i en skål og pisk det med en håndmixer
 5. Når det er blandet godt tilsættes chiafrøene og den 1 dl vand
 6. Steg små pandekager i kokosolie og vend dem når de får små bobler i overfladen
 7. Lad pandekagerne køle af og frys dem ned i fryseposer eller nyd dem med det samme 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *