Dæk det fineste bord til børnefødselsdagen

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag med tema

Indlægget indeholder reklame for festkassen.dk

I lørdags, hvor det egentlig var min fødselsdag, fejrede vi Carolines 3 års fødselsdag for alle vores naboer. Egentlig har Caroline først fødselsdag på fredag, men hun fortjener da to fejringer, så vi fejrer hende altså igen lørdag for hele familien. 🙂

I lørdags var en rigtig børnefødselsdag med båndegårdstema. Vi var 11 børn og 12 voksne.  

Vi havde inviteret gæsterne til kl.09.00, til morgenmad. Menuen stod på hjemmebagte boller, frugt påfugl og en kanelSNEGL og selvfølgelig en masse bondegårdsbordpynt fra festkassen.dk

Børnefødselsdag
Frugt påfugl
Børnefødselsdag
KanelSNEGL 😉

Caroline går i sin fars fodspor og er en rigtig lille farmer og derfor faldt vi pladask for bondegårdstemaet. Når du bestiller hos festkassen.dk kan du både få tallerkner, krus, servietter, sugerør, duge, balloner, uro og en masse andre sjove og festelige ting. Der har alverdens temaer at vælge imellem og der er 100% et tema til enhver smag. Du kan se alle de fine temaer lige her på festkassen.dk.

børnefødselsdag

Vejret var med os, så selvfølgelig skulle vi sidde ude. Jeg vil dog bare lige komme med et lille tip om, at det kan være meget svært, altså som i virkelig svært at dække op udendørs med plastik dug og papservice, hvis bare der er den mindste vind. (Jeg taler af erfaring;) hehe) 

børnefødselsdag
Her er et billede af den fine uro
børnefødselsdag
Fødselsdsdagsbarnet <3

Børnefødselsdag

børnefødselsdag

børnefødselsdag

Så ønsker du at holde en temafest så har festkassen.dk det hele

Festkassen.dk har alt, hvad du skal bruge for at planlægge den perfekte temafest, og med deres festtilbehør bliver dit fest tema gennemført ned til mindste detalje. Temafest er i dag yderst populært, især hos børn, og netop denne slags fest er de rigtig gode til. De har et bredt udvalg, der dækker de mest populære fest temaer. Uanset om bordet skal dækkes, der skal pyntes op eller laves aktiviteter, så har de noget, der passer til din temafest.

Vi havde en fantastisk fødselsdag for Caroline og vi glæder os til at skulle fejre hende (og mig) igen på lørdag 😀

Rigtig god dag allesammen

/Lykke Lykke

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *