Begge piger sover og regnen siler ned udenfor, så jeg er gået i køkkenet for at lave müslibarer til madpakken.
Jeg har altid en lille snack med på madpakken i form af de her bananpandekager, en figenstang, eller fx de her müslibarer.
De er ret nemme og lave se bare her
Du skal bruge:
- 100 g mandler
- 50 g sesamfrø
- 35 g kokosmel
- 100 g havregryn
- 60 g kokosolie
- 25 g smør
- 2 spsk agave sirup
- 150 g dadler
- 20 g tranebær
- 2 stk Castus frugtstænger med nøddemix
Sådan gør du:
- Hak mandlerne groft
- Kom mandler, sesamfrø, kokosmel, havregryn på en bageplade med bagepapir og rist det i ovnen i ca.12 min ved 200 grader. Vend det et gang eller to undervejs, så det ikke brænder på i kanten
- Smelt kokosolie, smør og agave sirup i en gryde
- Tag stenene ud af dadlerne og kom dem i en minihakker sammen med den smeltede masse
- Blend det til en ensartet masse og kom det tilbage i gryden
- Varm det op så det bliver lidt mere flydene
- Sluk for varmen
- Kom nu mandler, sesamfrø, kokosmel og havregryn ned i gryden og rør rundt
- Kom tilsidst tranebær og hakket frugtstænger ned i gryden og rør til det er blandet godt
- Fordel massen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir. Silikoneforme fungere også rigtig godt
- Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min eller til de er gyldne på toppen. Pas endelig på at de ikke får for meget.
- Tag dem ud og lad dem køle af i formen
- Når de er kølet af, kan du skære dem ud i ønsket størrelse
- Opbevar dem i en lufttætbeholder